Connery

En gentlemans bogrelease i Århus

Selvsagt: God stemning, god stil

Uanset om du leder efter en lækker håndbog til at inspirere din hverdag, en god gang lørdagsstemning, eller måske et sted at få skægget i bund op mod Movember - Så bør du kigge forbi Guldsmedegade, hvis du bor i, eller i nærheden af Aarhus.  

Steffen og Nikolaj, der kører S.T. Valentin, gentager nemlig de foregående års succes-opskrift til en god aften. Men hvor de sidste år lancerede et magasin, er det i år en bog, der er omdrejningspunktet. 


Den 31. oktober lancerer de bogen » What A Man Should Know «. Et opslagsværk til den moderne gentleman, hvor illustrationer og tekst guider læseren gennem de mange udfordringer, en gentleman står overfor anno 2015. 

I S.T. Valentins verden må den moderne gentleman være i stand til at gro sine egne chilier, fælde et fuldvoksent træ og åbne en BH med én hånd – bare for at nævne få eksempler. I bogen kan læseren bladre sig gennem 40 illustrerede guides i 10 forskellige kategorier som clothes, handyman, ladies, og wild life for dermed at blive lidt klogere på godt gentlemanskab.

Det er som sådan en verden vi sagtens kan forligne os med, selvom redaktionens chiliplante led en grusom tørkedød, i sommers.  

ANNONCE
Foto: S.T. Valentin - En gentlemans bogrelease i Århus Foto: S.T. Valentin

Få stillet tørsten, nysgerrigheden og blive skåret i bund til et godt formål

Drengene er ikke bange for at feste, og derfor forventer vi at boglanceringen er en anledning der i den grad lever op til rygtet, og de beskriver da også en aften der indeholder lidt af hvert:

“What A Man Should Know” bliver lanceret d. 31. oktober i vores butik på Guldsmedgade 23, hvor der som altid er garanteret god stemning, kolde drikke og en aften lidt udover det sædvanlige. 
Ydermere har vi allieret os med “Barber Shoppen”, der sender en super dygtig barber ned i butikken til at give alle gentlemen en klassisk tæt barbering i anledning af Movember. 

ANNONCE
Læs mere om eventet, og tilmeld dig her:

S.T. Valentin: What A Man Should Know

Del

Seneste nyt

Annonce