Connery

En gavekurv er faktisk en rigtig god gave til manden, der har alt

Du har sikkert før prøvet at skulle købe en gave til den eneste ven i indercirklen, som aldrig ønsker sig noget. Uanset hvor meget du spørger ham, så er hans svar som regel, at han ikke ønsker sig noget; at han har alt, hvad han ønsker sig; eller at han allerede har købt det, som han gik og ønskede sig.


Hvis det var på eget initiativ, at du ville finde en gave til din ven, så kan du altid købe en eller anden tilfældig men symbolsk gave, som kan være sjov, grim eller flot. Der er mindre på spil, når du er ene om at købe en gave, og ingen kigger skævt, hvis din gave består af en flaske Morgan og en pakke falliske pastaskruer.


Men er du imidlertid blevet sat til at finde en gave, fordi I er flere i vennegruppen, som vil jeres kammerat med en lidt større gave, hviler der et lidt større ansvar på dine gavekøbende skuldre - så forventer folk jo, at du finder på en rigtig god gaveidé. Så i realiteten skal du faktisk ud og finde noget, som ikke blot glæder din ven, men som også glæder de andre, som har smidt penge ind i gavepuljen.

En dejlig gavekurv er en simpel men god løsning

En nem måde hvorpå du let og elegant kan hoppe over gavekøbsræset, er ved at kaste dine penge efter en gavekurv. Gavekurve kan nemlig tilpasses til din modtagers smag, så vedkommende får en skøn gavekasse skræddersyet til ham eller hende.
Nu tænker du sikkert, at du da bare selv kan samle en lækker gavekurv. Det kunne du, men så skal du bruge tid og energi på at finde specialitetsprodukter til gaven, såsom specialøl, luksuslakrids osv. Og så må du heller ikke glemme, at en gavekurv også skal pakkes flot ind – visuel æstetik er ikke kun forbeholdt mænd!


Her er det bare på alle punkter bare nemmere og mere tidsbesparende at henvende dig til en blomsterbutik eller en vinspecialist og få dem til at lave en kurv til dig. Denne slags forretninger lever nemlig af at levere gaver, så de har med garanti et hav af lækkerier i deres arsenal, som de bare kan plukke af.

Og er din tid sparsom, eller har du bare ikke lyst og overskud til at bevæge dig hen til en fysisk forretning, så har de fleste gavekurvsleverandører hjemmesider, så du bare kan bestille din gavekurv online. Som prikken over i’et tilbyder nogle butikker også levering til døren for et mindre beløb. Så skulle du være forhindret i at overrække gavekurven til din modtager, kan du overlade opgaven til butikken.

Sådan kan en gavekasse til din kammerat se ud

En gavekurv kan se ud på mange forskellige måder og indeholde vidt forskellige ting. Men en sikker vinder er en, som ikke indeholder alt for mange blomster og bamser, som så mange traditionelle gavekurve gør, da en del af dem er rettet mod det kvindelige gavemodtagersegment. 

I stedet kan du fylde den med specialøl fra de mange små mikrobryggerier, som ligger rundt omkring i landet. På den måde udvider du ikke kun hans horisont i forhold til øl, men du støtter også små lokale bryggere, som laver øl, fordi de synes, det er sjovt og spændende.

Er han til søde sager, kan du altid bede leverandøren om at putte noget kvalitetschokolade ned i kurven. Er han mere til det salte, kan kurven fyldes med lækker saltlakrids fra Johan Bülow. Mulighederne er mange, og mangler du fantasi til at sammensætte en kurv, vil butikken helt sikkert hjælpe dig, så du ender med en lækker kasse.

Hvis du ønsker at blive inspireret til dit næste gavekurv-køb, kan du finde en masse lækre gavekurve hos Bloomit.dk

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Connery.dk Connery.dk

Følg på:
Facebook
Instagram
Twitter

Har du et tip om en god historie, eller vil du have muligheden for at blive model for Connery? Send os en mail på redaktionen@connery.dk

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt