Connery

En bytur med problemer

Det kan gå galt, hvis ikke du tænker dig om.

Hvad gør man når kammeraten ringer og inviterer til fest? Man kommer selvfølgelig!

Klokken nærmer sig stille og roligt 16.00 på denne, taget i betragtning af at sønnen ikke har sovet til middag og derfor burde være umulig, kedelige lørdag eftermiddag. Udsigterne for aftenens forløb er dystre og forudser ikke andet end tv-kiggeri med kæresten (ikke at det behøver være kedeligt), og en enkelt Tuborg julebryg, der ikke blev drukket sidste gang drengene var på besøg. Jeg havde lige sat mig mageligt til rette foran den evigt taknemmelige computer, da telefonen ringede. Da det jo ikke var mig, der sad og fodrede sønnen med æble i skiver, var det mest naturlige jo, at det var mig, der tog den.

-Ja, det er Henrik!

-Hej hou din gamle støder!

-Hej Lars din grimme grønlandske-anal-narko-havne-luder! Hvad vil du?

-Du skal drikke bajer i aften!

-Skal jeg det?
ANNONCE
En bytur med problemer
På det her tidspunkt vendte jeg mig rundt og kiggede på kæresten, og med de sødeste hundevalpeøjne jeg har lært at lave, spurgte jeg: "Skat, hvad skal vi i aften?"

Fordi det vidste jeg nemlig ikke i forvejen...eller noget.

Efter en lille samtale frem og tilbage, blev det bestemt, at jeg skulle ind til Lars og drikke bajere. Vi kan også sige, at jeg fik at vide, at hvis jeg ikke tog derind, ville hun sætte mig ud på trappen, og ikke lukke mig ind igen, før hun mente, at jeg under normale omstændigheder ville være hjemme fra en tur på alko-holdet. Hun ville nemlig spille Sims!!

-Lars, jeg kommer.

-Cool. Du kommer ned til Thomas når du er klar.


Klokken var nu blevet hen ad 20.00, sønnen var lagt i seng, jeg havde badet mine testikler, og jeg var den, der var smuttet. Måske var det allerede her, jeg skulle have set, at jeg ikke ville komme godt fra det her. Vaskekortet var tilsyneladende væk, og havde været det nogen tid, så der var ikke vasket boksershorts. Nå ja, så smutter man jo bare uden. drikkes skulle der i hvert fald, og min eneste bagage på denne rejse skulle være en flaske spunk til deling, og en flok bajer. Så langt, så godt. Det var absolut ikke nogen stor fest, der her var sparket sammen, men det var en af dem, hvor alle dem der altid er der, var der! Skide sjovt. Som aftenen blev til nat, oplevede vi de obligatoriske fest-ingredienser. Drikkespil, spildt øl, musik i stride strømme, pornofilm midt i det hele, invitationer til højre og venstre via sms/msn/chatrooms, hvor der ikke var nogen der gad komme. Æv!
ANNONCE
En bytur med problemer
Nå, vi hyggede indtil klokken var hen ad kl. 2 om natten, og jeg selv og Lars besluttede, at det var tid til at lukke festen. Vi ville op i byen for at hente pizza, og så skulle jeg crashe hjemme ved ham. Det var i hvert fald planen. Vi tog vores overtøj på, og gik mod pizza-mekka, hvor en slice koster 15 kroner, og udsigten over hele Skolegade, hvor alle diskoerne ligger ugeneret og dermed også udsigten over alle pigerne, der render rundt som små travle arbejdermyrer, for at komme alle de rigtige steder hen, ses med de rigtige og for alt i verden se smukke og bedårende ud. Lækkert. Og et eller andet sted mellem "jeg vil gerne have en slice med peperony" og "Damn, det er lige før jeg vil have en mere", mistede jeg de 500 kroner, der lå lige så fint rullet sammen i min lomme. Æv.

Tiden var kommet til at komme hjem til Lars, men det blev udskudt, da en fælles bekendt stødte ind i os foran den lokale flipperbar, hvor man aldrig vil sætte sine ben, hvis man er en poptøs med respekt for sig selv, så vi var ikke svære at lokke med ind. Med min nu lidt indskrænkede gå-i-byen økonomi, blev jeg sat til at give bajere. Heldigvis kun til mig og Lars, men jeg kan så lige sige at Carlsberg 47 faktisk er dyre. 44 kroner. For en flaskeøl!!! Jeg syntes ikke længere min evne for at bedømme hvad der var klogt var helt i top, og jeg ville hjem. Så jeg smuttede ud i vinterkulden og ledte efter en hyrevogn. Forholdsvis nemt. Der er dem, der kører forbi uden at stoppe op. Ok. Ned på banegården, for det er jo der de altid holder. Lige netop den tanke var der åbenbart flere der havde haft, for der var en kø så lang, så jeg besluttede bare at hjem. Og det gjorde jeg så. Uden jakke.
ANNONCE
En bytur med problemer
Morgenstund har guld i mund, og Henrik han har tømmermænd. AAAAVV!! Hvorfor gav min mor dog også min søn et trommesæt i fødselsgave. Meeeget ondt. Jeg får hævn en dag. Nå pyt. Ingen tømmermænd er så store at cola ikke kan dulme dem, hvilket jo også var tilfældet her, men op ad dagen viste der sig så et andet problem. Det var ikke kun tømmermænd, der bankede. Det var også en lungebetændelse der mente det var på tide at lære mig noget om hvornår man skal have jakke på, og hvornår man kan undværre.

Jeg kan så fortælle de gæve connerylæsere at jeg i denne weekend har lært følgende.

  • Når du skal til fest, så sørg for at du har undertøj til lejligheden. ellers sidder flok og griner af din "håndværker revne"


  • Pas på dine penge. De skal ikke ligge i din lomme. Heller ikke hvis du har mange, og de er rullet sammen og lagt strategisk for at give indtryk af at du faktisk HAR noget mellem benene.


  • hav altid jakke med når du skal i byen, når det er vinter. Eller hvis det bare minder om noget der kunne være koldt vejr.


  • Lær det!!!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce