Connery

En aften med Benedikte(s)

Den årlige herrejulefrokost blev rundet af med manér!

En aften med Benedikte(s)
Lørdag d. 21. december stod i fuldskabens tegn. Det var nemlig datoen for den årlige julefrokost med de gamle rødder - en efterhånden fast tradition der plejer at afføde legendariske historier, mindeværdige huller i hukommelsen og grandiøs mandehørm med julemad, øllebajer og snaps ad libitum.
ANNONCE
En aften med Benedikte(s)
Gruppen af drengerøve kommer fra Viborg-området, men i år var turen altså kommet til Aalborg - vi skiftes nemlig til at være værter for den store happening. Derfor var en tur i Jomfru Ane Gade selvfølgelig også en selvskrevet ting.
Men udfordringen, og måske også det spændende, ved Gaden, er at der er så forbandet mange steder ved siden af hinanden, og vi har tidligere oplevet at komme derind -. hvorefter vi så bliver spredt for alle vinde. Løsningen: Vi bestiller bord et sted så vi er sikre på at have et sted hvor der er plads til os alle. Men HVOR? 
Valget faldt på Benediktes Late Night Club, til dels fordi diskoteket var blandt de nominerede til Årets Diskotek ved DDJA2013, og fordi jeg har hørt godt om stedet.
ANNONCE
Let bordbestilling - En aften med Benedikte(s) Let bordbestilling
Til vores held havde Benediktes netop lanceret en applikation, hvor det er muligt at reservere bord, gæsteliste, og drinks blandt andet.

Vi var rystende enige om at bestille et bord, og også en bordpakke - så var det bare spørgsmålet hvilken: Benediktes har bordpakker der spænder lige fra en enkelt flaske vodka med vand, over noget de kalder Showoff og op til Mega Party. - Der var enighed om at vi egentlig både var klar på Showoff og Mega Party (se billedet) - Argumentet for at købe den store pakke med 4,5 liter vodka, Red Bull og 1½ liter Möet champagne? "Så er der jo nok - og det er jo ikke engang 500 kroner per mand!?" 
Som sagt så gjort - vi bestilte Mega Party, og fortsatte vores julefrokost - godt tilpasse med at have et værested når vi senere ville ramme Gaden.
ANNONCE
Man kan jo ikke tage selfies med hænderne fulde...  - En aften med Benedikte(s) Man kan jo ikke tage selfies med hænderne fulde...
Da vi endelig ramte Benediktes Late Night Club omkring midnat, havde den hjemmelavede kryddersnaps og vores juleøl gjort deres virkning, og 10 mand stærk var max klar på en bytur. Vi blev ledt ind til et dejligt stort bord med vores reservation - Stemningen inde på stedet er super god, og personalet imødekommende og super serviceminded. Musikken er topklasse, og det var en velkommen forandring til den spotify juleliste vi havde lyttet til på den første etape af julefrokosten.

Ind kom MEGA vodkaflaske og en dejlig stor Möet & Chandon med stjernekastere i - yes sir, festen var kun lige begyndt. Sandt skal det siges at der ikke gik meget længe efter vi ramte klubben, at hukommelsen hos os blev mere og mere hullet, og en af de sidste ting jeg med klarhed husker: 4,5 liters vodkaflaske for munden, efterfulgt af kommentaren: "Mikkel, er du sikker på det er en god idé?" "Ja selvfølgelig!" (Vi så aldrig bunden af den flaske)

Morgenen efter vågnede vi hver især med brudstykker af endnu en legendarisk herrejulefrokost, men de røverhistorier mangler jeg stadig at få godkendelse til at dele! 

Baberating? Helt sikkert oppe i den høje ende.
JA, vi har ikke taget en masse billeder - men dette er heller ikke en officiel Connery-byturs-artikel, bare min personlige vinkel på en god måde at afslutte herrejulefrokosten.

Her på Connery.dk er vi dog i år for alvor klar til at tage ud og tage temperaturen i byen rundt omkring i landet - smid os en mail hvis vi skal kigge nærmere på netop jeres sted.

Til slut vil jeg lige give personalet på Benediktes ros for fantastisk service og god betjening - helt sikkert ikke sidste gang vi kommer der.
ANNONCE
Del

Seneste nyt