Connery

EM Spillertrøjer: Danmark

Hummel er på brystet af herrelandsholdet - sammen med lyden af 34610 syngende fans

Gennem tiden er det Hummel der står bag de største succeser når det kommer til det danske a-landsholds påklædning. 

Efter en kort udskiftning med adidas under slutrunderne i 2004, 2012, 2014, vendte Hummel tilbage igen - og mens trøjen fra VM-gruppespillet i 2018 havde sine charmer er den nye spillertrøje for EM 2020 (Der afholdes i 2021, tak Corona) i en klasse for sig.

ANNONCE
DBU - EM Spillertrøjer: Danmark DBU

EM 20 spillertrøjen bærer en række klassiske træk, og de røde Hummel-vinkler er tilbage på de hvide skuldre - de rød-hvide farver er selvfølgelig i fokus, men i skuldersyningen er der også blevet plads til en lille kongeblå accent-farve, der skaber en fed kontrast til spillertrøjens snit.

Når man nærstuderer den nye trøje, vil man opdage, at der har sneget sig et lille mønster ind, som pryder trøjens røde flader - og omkranser halsudskæringen. Det er visualiseringen af en lydbølge - men ikke en hvilken som helst lydbølge.

Lyden af 34.610 danske roligans
Den visualiserede lydbølge er optaget da Danmark mødte Irland i EM-kvalifikationen den 7. juni 2019 - her sang de danske fans vores nationalsang - og altså er det lyden af "Der er et yndigt land", fra de syngende fans, som landsholdet kan gå i kamp med. Det er en sprød lille detalje.

"Nationalsangen gør, at det skiller sig ud fra klubfodbold. Det er noget, der samler os. Og det samler ikke kun holdet, men det samler holdet med tilskuerne, med publikum, med folk derhjemme. Det er noget, vi alle sammen gør sammen, og det er en måde for os at føle en forbindelse med omgivelserne og med publikum. Der er et tal på alt, og man ved aldrig, hvor mange landskampe man får. Så det handler simpelthen om at nyde hver eneste én", sagde Kasper Schmeichel i forbindelse med afsløringen af trøjen tilbage i marts.

Landsholdstrøjen er uden tvivl en vinder, men er det vindertrøjen?

Vi sidder klar til at synge med den 12. juni, når Danmark møder Finland i deres første kamp i gruppespillet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt