Connery

Elton John afskedkoncert livestreames 21. november

Elton John afskedskoncerten 'Farewell from Dodger Stadium' kan følges i stort anlagt liveproduktion

Elton John har haft en glorværdig karriere, der spænder over mere end et halvt århundrede - og stjernen er stadig ret aktiv - på det seneste med at holde "afskedskoncerter" verden over - alt tyder på, at pensionen denne gang er for alvor - og altså er de sidste chancer for at opleve Elton John noget der nærmer sig med hastige skridt. 

Hvis ikke man lige har muligheden for at rejse til en af disse koncerter, er der nu dukket en ny mulighed op: Elton Johns sidste koncert i Nordamerika "Farewell from Dodger Stadium" bliver livestreamet som et tre-timers event på Disney+ den 21. november 2022

At det lige præcis bliver Dodger Stadium, der danner rammerne for hvad der formentlig bliver et globalt fænomen, er ikke tilfældigt. Det var nemlig Elton Johns legendariske optræden på Dodger Stadium, der kastede katapulterede ham ud som verdensstjerne, da han for 47 år siden tourede med 'Goodbye Yellow Brick Road'.

Afskedskoncerten til det amerikanske publikum lover flere unavngivne gæster på scenen - og det startes op med et optaktshow. 

Fordi det er et liveshow på amerikansk grund, er der selvfølgelig noget med kalenderen man lige skal afstemme: Live-udsendelsen går i gang den 21. november klokken halv fem om morgenen og varer tre timer - men så kan den lige nåes, inden mandagen for alvor skydes i gang!

ANNONCE
Elton John Farewell from Dodger Stadium Live

Hvor: Disney+ streamingtjeneste

Hvornår: Kl 04.30, Mandag 21. november 2022

Del

Seneste nyt

Annonce