Connery

Elon Musk forklarer hvorfor ruden i Cybertruck gik i stykker

It's OK Elon.

Efter sidste uges afsløring af den ret unikke Tesla Cybertruck, har der været masser af skriveri om Elon Musks seneste kreation, og dens fejl. 

Da Tesla ville demonstrere bilens ekstraordinært hårdføre konstruktion, der blandt andet består i en konstruktion af armeret stål og "unbreakable glass", gik det som bekendt ikke efter planen. 

Jo, den aparte pick-up truck klarede tæsk til karosseriet, med en forhammer, men da turen kom til vinduerne, gik det galt. De to massive stålkugler der blev tyret på vinduet, under demonstrationen, efterlod sig et par tydelige spor. 

Det var vist ikke helt meningen, Elon Musk udstødte i hvert fald et "Oh my fucking god" fra scenen. Og så blev det ellers hurtigt internettets hotteste emne. 

Men hvorfor blev vinduerne så ødelagt? 

Forklaringen kommer først fra en af Elons twitter-følgere, der skriver, at han godt ved hvorfor ruden ikke opførte sig som den skulle: "It's OK Elon, But maybe you should’ve threw the ball of the window before you decided to hit the door with a sledgehammer."

ANNONCE

Elon Musk uddyber på mandens antydninger og fortæller, at ja: Ruden blev smadret ved basen, da Cybertruckens førerdør fik et par kæmpe tæsk med forhammeren. Den slags vil selvfølgelig kompromittere rudens styrke. 

Der er ingen tvivl om, at Tesla og Elon stadig har nydt exceptionelt godt af den "dårlige" omtale, ifølge Musk selv, er Cybertruck nu oppe på 250.000 forudbestillinger - uden annoncekroner eller betalte samarbejder. 

ANNONCE

I mellemtiden har resten af verdens store brands en fornøjelse, med at newsjacke Cybertruckens design og holdbarhed. LEGO's take er ren brutalitet: 

Del

Seneste nyt

Annonce