Connery

Elon Musk afslører at han er inspireret af Kanye West

Tesla-grundlæggerens storhedsvanvid er ikke hentet fra et fremmed sted

Under filmfestivalen South by Southwest, var Elon Musk blevet hevet i studiet, for at lave en Q&A omkring hans SpaceX program. Du ved. Det der, med at han gerne vil kolonisere Mars.

Under interviewet blev han spurgt, hvem der er hans inspiration.

Musk var hurtig til at svare: "Kanye West, Obviously. "

 
ANNONCE

Svaret fremprovokerede latter fra tilskuerne, men ud fra Musks ansigtsudtryk, virkede han til at være meget seriøs. Det er da heller ikke første gang, at Elon har fremhævet Kanye West.

I 2015 blev Elon Musk udspurgt om Time Magazines Top 100 Influential People.

Her udtalte han følgende: Kanye West vil være den første, til at fortælle dig, at han hører til på denne liste. Manden tror ikke på falsk tilbageholdenhed, og det bør han heller ikke. Kanye tror på sig selv, med en fantastisk vedholdenhed. Han producerede sin første single med kæben wiret sammen. Han har kæmpet for sin plads på den kulturelle scene.

Kanye tænker. Hele tiden. På alt. Og han vil have alle andre til at gøre det samme. Til at engagere sig. Stille spørgsmål. Skubbe grænser. Han er ikke bange for at blive dømt eller latterliggjort. Kanye har spillet efter den lange bane hele tiden, og vi er først begyndt at se hvorfor.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt