Connery

Elizabeth Olsen og Jesse Plemons er klar med romatik og dystre hemmeligheder i 'Love and Death'

Opdag den sande historie om to kirkegående ægtepar i Texas i den kommende Max Original-serie

Elizabeth Olsen er klar til at indtage skærmen i en ny serie, Love & Death, som får premiere på HBO Max i slutningen af april. Serien er en Max Original-serie, som er skrevet af den anerkendte forfatter David E. Kelley og instrueret af Lesli Linka Glatter. Serien er baseret på en sand historie om to kirkegående ægtepar fra Texas, der nyder det lykkelige landsbyliv, indtil en hemmelig affære får det ene af dem til at samle en økse op.

Love & Death har en imponerende rollebesætning med skuespillere som Jesse Plemons, Lily Rabe, Patrick Fugit, Krysten Ritter, Tom Pelphrey, Keir Gilchrist og Elizabeth Marvel. Serien er en co-produktion med Lionsgate og har syv afsnit i alt.

David E. Kelley, som også er seriens manuskriptforfatter, er executive producer sammen med Nicole Kidman og Per Saari gennem Blossom Films, Lesli Linka Glatter, Scott Brown og Megan Creydt gennem Texas Monthly, Matthew Tinker, Michael Klick og Helen Verno. Serien er inspireret af bogen "Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs" og en række artikler udgivet i Texas Monthly ("Love & Death in Silicon Prairie", del I & II). Serien er udvalgt til SXSW Film & TV Festival 2023.

De første tre afsnit af Love & Death udkommer på premieredagen den 27. april, efterfulgt af et afsnit om ugen frem til den 25. maj. Serien lover at være en spændende dramaserie, der vil underholde seere med sin sande og dramatiske historie om en affære, der tager en tragisk drejning.

ANNONCE
Love & Death - Teaser
Del

Seneste nyt