Connery

Elden Ring trækker imponerende flotte anmeldelser verden over

George R.R. Martin og FromSoftwares RPG-spil lyder lovende

Det længe ventede RPG-spil Elden Ring lanceres officielt den 25. februar 2022, og allerede inden lanceringen har spillet fået flotte roser med fra diverse spilanmeldere både i Danmark og verden over. 

Vi har ikke selv haft adgang til et såkaldt 'early review'-eksemplar i denne omgang. Bandai Namco Entertainment forklarer sig, at de har haft et begrænset antal slots til den tidlige adgang, og har prioriteret dedikerede gaming-medier. Men det skal ikke holde os tilbage fra at rapportere om spillets modtagelse, og vi kommer til at kigge nærmere på spillet, så snart det er tilgængeligt for offentligheden. 

ANNONCE
Elden Ring - Lanceringstrailer

Global hyldest blandt anmeldere

Et halvt døgn inden spillets udgivelse, ser det godt ud for Elden Ring, når man kigger på anmeldelses-aggregatoren Metacritic. Her scorer spillet henholdsvis 95 (PC), 95 (Xbox) og 97 (PS5). 

Den generelle ros for spillet går på at spillet leverer en imponerende stemningsfuld open world, med gode kampsystemer og at det som et Fromsoftware-spil formår at slippe de tøjler og begrænsninger, som den legendariske Dark Souls-spilserie opererede med. 

IGN giver spillet 10/10 og opsummerer spillet på følgende måde: "Som Legend of Zelda: Breath of the Wild, vil Elden Ring være noget vi kigger tilbage på, som et spil der skubbede genren videre."


De danske anmeldere er også positive

Hos danske Gamereactor giver man spillet 8/10 og fremhæver kampsystemet og spilverdenen som fantastiske, mens man forholder sig mere kritiske til spillets systemer og kalder dem "Rodede og komplicerede, nogle vil føle sig lidt fortabte og retningsløse".

Hos gamermediet Pixel.tv er man mere i tråd med den globale konsensus og giver spillet 6/6 med ros til boss-design og gameplay. 

Hvordan spillet bliver taget imod blandt de generelle gamere bliver spændende at se, men det er tydeligt, at spillet ikke lander som en skuffelse i stil med det lige så hypede Cyberpunk 2077 fra 2020.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce