Connery

Ekstrabladet er latterlige

Ekstra Bladet er sgu en anelse for hurtigt ude med riven, uden de tænker sig helt om...

Ekstrabladet er latterlige
Hvorfor er det, at ekstrabladet, evig og altid skal være den avis der overdriver og vildleder forbrugerne. Hvorfor har deres journalister ikke helt styr på deres facts, og hvorfor er det vi giver dem lov til deres lort?

Den anden dag læste jeg en journalist som på Eb.dk sagde at et tal som var oplyst i forbindelse med en undersøgelse af befolkningens narkovaner i EU, svarede til at 30% af alle danskere brugte hård narko mindst 1 gang om måneden. - Undersøgelsen sagde at 1,5 million af EU's befolkning brugte stoffer én gang om måneden, så hvordan man kan få det til 30% af Danmarks befolkning ved jeg simpelehen ikke?

TDC står for skud

I en anden artikel, omkring TDC 8 mbit forbindelse, skriver journalisten at det kan koste 64.000 kr. hvis man lader sin computer downloade i døgndrift... Endvidere skriver de under overskriften at det vil koste 334 kr. at se et afsnit af ørnen... - Ved mit opkald til TDC for lidt over 1 måned siden, blev jeg specifikt oplyst om, at der var en max pris på abbonementet, så selvom det var forbrugsafregnet ville jeg max skulle betale 900 kr. ligemeget hvormeget jeg forbruger:

TDC - skriver det sågar på deres hjemmeside:"Uanset dit forbrug, kan du maksimalt komme til at betale for 1.200 megabytes svarende 900 kr. pr. måned. Din maksimale regning er derfor 900 + 99 kr. = 999 kr. pr. måned.

Hvorfor er det at Ekstrabladets journalister, ofte springer over hvor gærdet er lavest? Vi vil have bedre journalistik - kom nu Engell, spark dine medarbejdere!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce