Connery

EKSKLUSIVT: Connery.dk mødte Jason Statham

Skuespilleren Jason Statham filmer i Prag.

Fra optagelserne på metrostationen - EKSKLUSIVT: Connery.dk mødte Jason Statham Fra optagelserne på metrostationen

Jeg er netop hjemvendt fra Prag og var forleden på vej hjem fra centrum. Jeg gik i mine egne tanker, da jeg passerede en mand på den lokale metrostation, som jeg synes virkede bekendt. Jeg vendte mig og til min overraskelse opdagede jeg, at det var det ingen ringere end Jason Statham! 



Det viser sig nemlig at Jason var i Prag for, at optage en reklamefilm for den nye Nissan GT, hvor i han spiller en mekaniker.

ANNONCE
Jasons autograf til mig - EKSKLUSIVT: Connery.dk mødte Jason Statham Jasons autograf til mig

Der var jeg så uden, hverken kuglepen eller papir. Som passioneret autografjæger er det faktisk et tilbagevendende mareridt for mig. I drømmene møder jeg en kendis og derefter bruger jeg resten af drømmen på at lede efter en kuglepen og papir. I drømmene når jeg det aldrig, før personen er væk igen, men nu havde jeg chancen for, at gøre det i virkeligheden. Så jeg besluttede mig for, at tage hen til det nærmeste supermarked, købe en sprittusch og noget papir, for derefter at tage tilbage til metrostationen og vente ved hans trailer, som jeg havde spottet ved en parkeringsplads.
ANNONCE
Jason på vej til settet - EKSKLUSIVT: Connery.dk mødte Jason Statham Jason på vej til settet

Da jeg kom tilbage fik jeg at vide, at han var i færd med at optage en scene, men jeg var velkommen til at vente. Jeg satte mig derfor i solen og væbnede mig med tålmodighed. Min blege biograf hud er ikke vant til alt den UV stråling, så jeg begyndte at blive en smule bekymret for, om jeg nu ville blive fuldkommen skoldet, før Jason atter viste sig.



Heldigvis gik det ikke så galt. 30 mins senere kom han nemlig tilbage. Jeg bad om en autograf, men kender I det, når man tænker en ting og siger noget andet? Så da jeg skulle spørge ham om autoen kom det ud som en blanding af begge; "Can I bother to have your autograph?" Hvor efter jeg tænkte ."Fuck nu tror han bare jeg er en eller anden retarderet fan". "Nå... Jeg redder den når jeg takker ham." Men nej.... "Tak you!" sagde jeg så, mens jeg blev mere og mere rød i hovedet. Han var dog helt nede på jorden og virkede som en flink fyr, så han tog det helt cool. Han smilede bare og sagde "No problem. Take it easy, mate”, mens han klappede mig venligt på skulderen.



Derefter gik han ind i sin trailer og jeg gik hjem en autograf og en oplevelse rigere.




Endnu en helt almindelig dag for jeres dedikerede filmredaktør.

ANNONCE
United International Pictures - EKSKLUSIVT: Connery.dk mødte Jason Statham United International Pictures


Jason Statham er i øvrigt snart at opleve igen på det store lærred, i Sylvester Stallones stjernespækkede actionbrag The Expendables. Her spiller han den hårdkogte Lee Christmas (Jason Statham), en tidligere SAS, der er yderst kyndig når det gælder alt, hvad der har med knive at gøre. Udover Statham og Stallone indeholder den imponerende rolleliste også Bruce Willis, Jet Li, Terry Crews, Randy Couture, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Steve Austin, Mickey Rourke og Arnold Schwarzenegger!


ANNONCE
Der er med andre ord lagt op til drengerøvs action af dimensioner, når nogle af verdens største actionhelte mødes for første og formentligt eneste gang på det store lærred. Her på connery.dk glæder vi os i hvert fald til The Expendables, der får premiere torsdag d. 12. august.
ANNONCE
The Expendables - Trailer
Nissan GTR reklamen
Del

Seneste nyt

Annonce