Connery

Eksklusiv telefon fra Samsung

Denne gang præsenterer Samsung deres efterfølger på A800, en skydetelefon der ramte det danske marked for kort tid siden. Den nye model hedder D500 og indeholder alt hvad hjertet kan begære.

Eksklusiv telefon fra Samsung
Med denne nye model præsentere Samsung en eksklusiv skydetelefon på det danske marked. D500 har 80 MB intern hukommelse, der leverer mere end rigelig plads til telefonens øvringe funktioner, herunder videokamera, MP3-afspiller og emailklient. Af tilslutningsmuligheder er der både USB og Bluotooth.

- I D500 kombinerer Samsung høj teknisk innovation med elegant design i en allroundmobil, som lever op til at være et solidt værktøj med et design i forreste linje - det er ægte mobil-livsstil, siger Michael Alström, produktchef i Norden for Samsungs mobiler.

Megapixelkamera (SXGA-kamera) med 1,3 megapixel giver billeder af høj kvalitet, 1280x1024 pixel. 7x digital zoom. Kameraet og fotolyset er skjult og beskyttet, når telefonen er lukket.

Mp3-afspiller med mulighed for at lagre op til 20 mp3- eller AAC-filer, som i øvrigt kan bruges som ringetoner.

Videokamera med lyd. Fire gange digital zoom. Indspillede sekvenser kan sendes som videomeddelelser (H.263/MPEG4).

Imponerende 1,9-tommer TFT-skærm med 262.144 farver.

80 megabytes dynamisk hukommelse med mulighed for at lagre op til 1.000 megapixelbilleder, lagre op til 60 minutters video og op til 60 minutters stemmememo.

D500 gør det nemt at dele eller modtage information fra andre mobiltelefoner, computere, lommecomputere, bærbare computere eller printere. Understøtter Bluetooth, sub og SyncML DS.

E-mailklient med mulighed for at læse mails. Synkroniserer med Outlook. Indeholder vCard og vCalendar.

Med et let tryk glider skyde-tastaturet automatisk op. Samtaler kan også besvares uden at skyde tastaturet frem.

D500 er også en højtalertelefon, hvis flere vil lytte eller tale samtidigt eller som en fiks handsfree.

Den nye stemmeforstærkende funktion er ideel for alle, som ind i mellem taler i støjende miljøer. Funktionen filtrerer automatisk baggrundslyd fra, eksempelvis på caféen.

Af andre funktioner kan nævnes trippelband, MMS, GPRS, JAVA, WAP 2.0 og 64-polyfoniske (flerstemmige) ringetoner.

Denne mobil ventes i butikkerne i løbet af december måned og med en salgspris på omkring 4.000 kr. uden abbonement.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce