Connery

Efter massiv had til Sonys Madame Web: Dakota Johnson forstår udmærket kritikken

"Det var virkelig en oplevelse, jeg lærte noget af."

Sony Pictures mini-univers med de Marvel-karakterer, de har rettigheder over - Spider-Man-universet - har haft en række heftige hits and misses det seneste årti.

Deres største hits er selvfølgelig Spider-Man "Home"-trilogien - foruden en solid Spider-Man med Tom Holland, som er vellidt over hele linjen, så lavede de en af de skarpeste multivers-sammenfletninger med Tobey Maguire og Andrew Garfield - næsten i al hemmelighed! 

Så falder snakken derefter på deres Morbius med Jared Leto - og der er ikke mange rosende ord at fortælle om den vampyr-film. Udover det skideskægge internet-fænomen, det har udæsket: It's Morbin Time. (Søg på det, det er sjovere end noget i filmen!).

Så kom Madame Web på banen i år, som inspireres af tegneserierne - hvor Madame Web er synsk mutant i Spider-Man-universet, som fra tid til anden har hjulpet Peter Parker.

Filmen har lige nu en heftig lille score på IMDb på 3,7 ud af 10.

Av.

Og anmelderne såvel som biografgængerne har sablet den ned - Sidney Sweeney, som også medvirker i filmen, har selv joket med det på SNL, hvor hun i forbindelse med hendes CV nævner, at "vi i hvert fald ikke har set hende i Madame Web."

Nu har filmens førende hovedrolle, Dakota Johnson, stemt i kritikken under et interview.

Her kritiserede hun branchens øverste ledere for ikke at tage publikum seriøst og at de forsøger at lave filmkunst ud fra algoritmer og trends.

"Jeg lærte virkelig noget af den oplevelse. Det er selvfølgelig ikke rart at være en del af noget, der bliver savet midt over, jeg kan ikke sige, at jeg ikke er enig i kritikken."

Vores anmelder gav Madame Web 1 ud af 6 stjerner - har du set den?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce