Connery

Efter 20 års ventetid: Her er traileren til Baldurs Gate 3

Længe ventet 3'er

Siden år 2000, da Baldur's Gate 2 udkom, er der kommet og gået rigtig mange RPG-spil, og mens Bioware og siden Obsidian Entertainment har holdt liv i Dungeons & Dragons-franchiset på gaming-fronten med Neverwinter Nights, har mange sukket efter et nyt Baldur's Gate. 

Netop dette lader til at ske - snart. Spillet blev teaset op til E3 i 2019, og nu er den indledende trailer landet.

Det skete i forbindelse med, tro det eller ej; Google Stadias pressekonference under årets PAX East-messe. 

ANNONCE
Baldur's Gate 3 - Opening Cinematic

Baldur's Gate 3 holder nogenlunde fast i det velkendte RPG-format, og introducerer både single-player og co-op multiplayer. 

Rent plotmæssigt, lader den nye trailer op til et spil, hvor fantasy-universet er under angreb af en Lovecraft-inspireret modstander, der har masser af tentakler til rådighed. 

Heldigvis bliver Baldur's Gate 3 ikke en eksklusiv Google Stadia-titel, men man kan undre sig over, at de vælger at stille an med en del af indholdet, som en eksklusiv binding til Google Stadia-platformen - En gamingplatform, der ikke umiddelbart har al for meget vind i ryggen. 

Foruden den imponerende annoncerings-trailer, har belgiske Larian Studios også løftet sløret for en tidlig version af gameplayet, som udvalgte medier på messen har fået lov at prøve kræfter med. 

Baldur's Gate 3 har endnu ikke fået påsat en fast lanceringsdato.

ANNONCE
Baldur's Gate 3 Gameplay
Del

Seneste nyt

Annonce