Connery

Earlybird.dk - få Gourmet med det hele til det halve

Den spontane spiseoplevelse har fået egen portal på nettet - endda med rabat.

Det vrimler for tiden med portaler på nettet, hvor du kan få dit og dat til spotpriser. Ofte er det et uoverskueligt mix & match af spaophold, ansigtspeeling og knive der faldbydes. Heldigvis er der ved at tegne sig en tendens til, at den pænere middelklasse gerne ser mere specialiserede portaler af den slags.

Vi har kigget lidt på Earlybird.dk som netop en af de mere specialiserede portaler, der kort sagt udelukkende henvender sig til sultne folk. Her er der tale om en glimrende mulighed, for at finde et godt bord på et godt spisested i København, og så endda med en mindre besparelse, da 1/3 af prisen fratrækkes din regning, når du reserverer bord gennem earlybird.dk.
ANNONCE
Earlybird.dk - få Gourmet med det hele til det halve
Der er dog et lille aber-dabei, når du skal stille din sult. Det er kun muligt at reservere borde på selve dagen, så du kan ikke planlægge en uge ud i fremtiden og stadig få rabatten. Desuden er det en udvalgt menu, du køber dig ind på, så menukortet skal du ikke stile efter at få gransket igennem - med mindre du vil betale fuld pris.

Konceptet er jo egentlig ganske genialt for de deltagende restauranter (se listen neders i artiklen), da de kan udbyde de overskydende borde på en given aften til en fordelagtig pris og dermed sikre fuldt hus. Samtidig kan du som gæst få udviddet dit gastronomiske landkort og få afprøvet steder du måske ikke normalt ville besøge.

Et stort plus ved earlybird.dk, er desuden at de udelukkende samarbejder med spisesteder der har noget særligt at tilbyde. Dvs. du slipper for at falde i en af de utallige turistfælder der findes i København.

Så there you have et - madinspiration billigt, anderledes og lækkert.
ANNONCE
- Restaurant Dag H
- Gefälich
- Retro Gusto
- Fabio's Paparazzi
- Tapasfabrikken
- Vespro Vinbar
- Vietsense
- Fru Heiberg
 

NB: Listen er under stadig udvikling og omfatter pt over 35 spisesteder!
Del

Seneste nyt

Annonce