Connery

EA Udvider spilaftale med NFL og NFL-spillere

Eksklusiv aftale forlænget til og med 2012-sæsonen

Electronic Arts annoncerede i går, at man har udvidet sin eksklusive licensaftale med National Football League og NFL PLAYERS om at udvikle, udgive og distribuere interaktive football-spil.
EA Udvider spilaftale med NFL og NFL-spillere
Disse aftaler - som blev forhandlet separat og som en udvidelse af kontrakter, der oprindelig blev underskrevet i december 2004 - giver EA de fortsatte rettigheder til at bruge NFL-hold, -stadions og spillere som en del af deres kritiker roste og storsælgende football-spil til og med afslutningen af 2012-sæsonen, der kulminerer i februar 2013.

Begge aftale inkluderer alle dele af den interaktive oplevelse inklusive konsolspil og konsolbaseret online-indhold. Aftalen giver også EA adgang til både NFL Films og NFL Network i bestræbelserne på at gøre spiloplevelsen endnu mere fængende. De økonomiske aspekter ved aftalerne blev ikke offentliggjort.

"Det handler om at øge autensiteten og realismen i NFL-spillene," sagde Eric Grubman, direktør for NFL Ventures.  "EA SPORTS arbejder konstant på at være førende blandt NFL-produkterne indenfor en lang række spilplatforme. Vi sætter pris på det faktum, at de aldrig bare er tilfredse med status quo."

'Det her er virkelig godt nyt, og det betyder, at vi kan fortsætte med at producere de bedste, interaktive spiloplevelser. Det betyder også, at NFL PLAYERS, NFL og EA kan fortsætte med at opbygge vores brands,' sagde Gene Upshaw, bestyrelsesformand for NFL PLAYERS og executive director for National Football League Players Association.  'Vi byder på en unik oplevelse. '

"Vi ser meget frem til muligheden for at udvide vores partnerskab med NFL og NFL PLAYERS," sagde Peter Moore, direktør for EA SPORTS™. "I næsten to årtier har EA SPORTS bragt sportsfans tættere på football-sporten gennem de interaktive oplevelser i vores spil. Spilkvaliteten er vores topprioritet, og vi arbejer hele tiden på nytænkende spilmuligheder, der kan forbinde football-fans via mangesidede online-oplevelser, samtidig med at vi skaber de visuelt flotteste sportsspil på markedet..'

EA's Madden NFL-serie, der kan fejre sit 20-års jubilæum i 2008 har fast været et af spilindustriens bedst sælgende produkter og har indbragt mere end 2 milliarder dollars i salgsindtægter. Madden NFL 08 vandt priser ved både 2007 Game Critics Awards på E3-messen, SpikeTV Video Game Awards og GameSpot Readers Choice Awards sidste år. Spillet er udkommet til PLAYSTATION®3, PlayStation®2, Xbox 360™, Xbox®, Nintendo DS™, Wii™, PC, PSP® (PlayStation®Portable), mobiltelefoner og Mac. EA producerer også arkade-football-spillet NFL Tour, som udkom januar 2008 og NFL Head Coach, som udkom i 2006.  EA SPORTS var for nylig værter for Madden Bowl XIV i Scottsdale, Arizona, som en del af festlighederne ved Super Bowl XLII.

Begge aftaler indeholder de eksklusive rettigheder til at skabe action simulation-, arkade- og manager-spil til PC og konsoller.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce