Connery

EA Sports FC Mobile udkommer i september

Her er det nye smartphone-FIFA!

"Do you guys not have phones?"

Alle har en mobil, og mens RPG-fans som Diablo-spillere måske ikke er de største fans af konceptet 'mobilgaming', forholder det sig tydeligvis anderledes, når det kommer til fodbold. 

EA har haft stor succes med FIFA Mobile, med hvad de selv melder, et community på over 100 millioner aktive brugere. 

Med navneændringen for FIFA-serien til EA Sports FC, overgår mobil-versionen, ligesom den mere ordinære udgivelse, til det nye navn. 

EA Sports FC Mobile, der udkommer den 26. september 2023, kommer som en gratis (og tvungen) opdatering til det eksisterende FIFA Mobile. 

EA Sports FC Mobile præsenterer en ny æra af mobil fodboldgaming og lægger vægt på brugervenlighed, realisme, og innovation. Her er et nærmere kig på, hvad spillerne kan forvente:

  • 1. Intuitivt Gameplay: Med True Player Personality og Dynamic Game Speed lover spillet at bringe hver spillers unikke stil til live, med autentiske bevægelser og adfærd på banen.
  • 2. Forbedret Skydesystem: Det nye Elite Shooting System vil give spillerne mere kontrol og belønning for intelligente skydebeslutninger både inden for og uden for feltet.
  • 3. Impact Controls: Med funktioner som Power Shot, Knock On Dribble og Hard Tackle, vil spillerne have flere måder at dominere deres modstandere på og skabe spændende øjeblikke i spillet.
  • 4. Community Engagement: Foruden det nye gameplay inviterer EA også eksisterende spillere til at blive FC MOBILE Founders og låse op for særlige fordele ved lanceringen.
  • 5. Asian Games Recognition: Parallelt med lanceringen, EA SPORTS FC ONLINE fortsætter sin styrke i Asien og er blevet anerkendt som en officiel disciplin ved XIX Asian Games.
  • 6. Sammenhæng med Andre Platforme: EA's vision er klart at forbinde fans af sporten gennem konsol, mobil, online og esports-produkter, og denne udgivelse markerer et skridt fremad i denne retning.
ANNONCE

Udover de tekniske forbedringer, har spillet også tiltrukket opmærksomhed med inklusionen af Real Madrids winger Vini Jr. som coverstjerne. 

EA Sports FC Mobile synes at være mere end bare en simpel opdatering eller navneændring. Fodboldgaming-fans kan se frem til at dykke ned i de nye funktioner og gameplay, når EA Sports FC Mobile lanceres den 26. september.

ANNONCE
EA Sports FC Mobile
Del

Seneste nyt

Annonce