Connery

EA-profiler starter nyt spilstudio: Vil lave næste generations online-shooter

Solide kræfter fra Battlefield-franchisen starter forfra

Time To Kill: Et nyt nordisk spilstudio, har nnetop annonceret, at de er sat i verden for at skabe 'næste generations online-shooter'. 

Bag det ambitiøse projekt står intet mindre end veteranerne fra EA DICE. Navnene inkluderer Lars Gustavsson, tidligere creative director for DICE, Daniel Berlin, tidligere senior design director, Vidar Nygren, tidligere CTO og technical director, og Peter Hoyles, tidligere art director. Sammen har de skabt nogle af de mest kendte og anerkendte titler i spilindustrien, som Battlefield-serien og Far Cry 3.

Den nye virksomhed er sat i verden med et stærkt formål: At bringe friske og nyskabende ideer til online shooter-genren, der kan tage gaming til næste niveau. Navnet TTK Games (Time To Kill Games) er en stærk indikator for deres filosofi: at lave spil, der fanger spillerens opmærksomhed, og holder dem engagerede, mens de navigerer i et dynamisk og udfordrende spilmiljø.

"Vi vil skabe spil, der opfordrer til bedre samarbejde, venskabelig konkurrence, hvor det at bruge ens intellekt samt reflekser gør, at du kan narre din modstander. Vi er meget passionerede, når vi taler om spil, fordi vi faktisk synes, det er en af de bedste måder at fordrive tiden med," siger Lars Gustavsson, nuværende CEO for TTK Games.

Studiet er bygget på en kultur, hvor gode ideer kan komme fra alle, og hvor der er et konstant fokus på nytænkning og høj kvalitet. De søger at udnytte veteranernes viden og erfaring, men også inddrage ideer fra den nye generation af udviklere og engagerede spillere. Dette skaber en dynamisk blanding, der forventes at bringe nyskabende og spændende produkter til spilmarkedet.

TTK Games har allerede sikret sig betydelig finansiering, hvilket giver dem den nødvendige frihed til at udforske deres kreativitet fuldt ud. De er lige nu i gang med at hyre både frisk uddannede studenter samt erfarne veteraner inden for mange forskellige områder.

Er du interesseret i at vide mere om TTK Games og deres vision? Så kan du møde dem hos Nordic Game i Malmö, Sverige, fra den 23. til den 26. marts. Her vil de være klar til at dele mere om deres fremtidige planer og den retning, de vil tage inden for spiludvikling.

Du kan også besøge deres hjemmeside på TTKGames.com for mere information.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce