Connery

EA Play er nu inkluderet i Xbox Game Pass Ultimate

60 ekstra gratis spil er klar til Game Pass Ultimate-medlemmer

Microsoft satser hårdt på deres abonnementsbaserede spiltjeneste Xbox Game Pass, og nu er endnu et tiltag aktivt - og klar til at byde flere spil ind i det enorme spilbibliotek. 

EA Games har nemlig kørt deres egen spiltjeneste EA Play, og den er nu blevet tilgængelig og inkluderet i Xbox Game Pass Ultimate. 

EA Play byder på over 60 forskellige EA spil. Blandt disse spil kan medlemmer spille lige så meget de vil, så længe de er abonnenter. 

Det er dog ikke alle EA spil, der er at find epå tjenesten - de undtagede spil er som nøgleregel de seneste titler, og i skrivende stund gælder det blandt andet FIFA 21, Star Wars: Squadrons og Madden NFL 21. (Disse kan man få lov at spille i 10 timer)

Spil der tilgængæld ER at finde på EA Play, er blandt andet Star Wars Jedi: Fallen Order, Need for Speed Hear, Battlefield V, The Sims 4, Mirrors Edge Catalyst og Unravel 1 og 2 - og mange af tidligere års EA sportspil.

Et Xbox Game Pass Ultimate abonnement koster 99 kroner om måneden, og er tilgængelig på både Xbox One, Xbox Series S og X og PC, ligesom flere titler er tilgængelige på Android smartphones via cloudgaming. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce