Connery

EA og H&M starter The Sims 2 H&M Fashion Runway Showcase

Inspireret af The Sims og H&M kan fans skabe deres egen mode

Electronic Arts Inc., verdens førende selskab indenfor interaktiv underholdningssoftware og H&M, den internationale modekæde, annoncerede i dag et nyskabende partnerskab, der vil opmuntre fans af The Sims™ sammen med designere og mode-elskere til at kaste sig ud i The Sims 2 Fashion Runway, hvor de kan opleve sommerkollektionen i The Sims 2 H&M Fashion Stuff xtra-pakken. Her får deltagerne de nødvendige værktøjer til at skabe deres helt egne modekreationer som en del af det mest populære PC-spil til dato, The Sims 2.
ANNONCE
EA og H&M starter The Sims 2 H&M Fashion Runway Showcase
The Sims 2 H&M Fashion Runway bygger bro mellem den virtuelle verden i The Sims 2  PC-spillet og den H&M-inspirerede modeverden. Spillet giver en unik mulighed for at mode-elskere og Sims-fans kan give deres kreativitet og personlige modesans frit løb. Spillerne kan skabe deres egne mode-kreationer ved hjælp af The Sims 2 PC-spillet og vil muligvis endda få chancen for at vise deres designs frem under en virtuel transmission fra catwalken på:  www.TheSims2FashionRunway.com, www.hm.com,  Alle kan deltage - enten ved at skabe sine egne kreationer eller ved at stemme på ens yndlingsdesigns og deltage i udvælgelsen af den ultimative kollektion, der bliver vist frem i den store finale.

Har du nogensinde drømt om at blive designer?  Mange af deltagerne vil få muligheden for at få anmeldt deres kreationer af en designer fra H&M, og kan muligvis i sidste ende opleve at se et stykke tøj, inspireret af deres egne designs I H&M-butikkerne i den nærmeste fremtid.

Du kan nu shoppe for dig selv og for dine sims med The Sims 2 H&M Fashion Stuff  -pakken! I denne, nyeste xtrapakke I den populære serie, kan din sims vælge mellem en række helt grunlæggende og moderigtig stykker beklædning - alle inspirerede af virkelige H&M-designs. Spillerne kan også bruge de helt nye butiksudsmykninger til at designe deres egne H&M-salgslokaler og butikker.

'Vi er meget glade for at H&M er blevet det første brand, som på denne måde træder in i The Sims-verdenen. For os er pakke her en sjov mulighed for at møde vores kunder og fremvise dele af vores sommerkollektion', siger marketingchef hos H&M, Jörgen Andersson. 'The Sims-spillerne er kendt for deres kreativitet, evne til selvudtrykkelse og smartness - vi er derfor meget spændte på at se deltagernes designs til den virtuelle catwalk.'

 'Ved at blande et førende modefirma med et spil og et community, der er anerkendt over hele kloden for deres bruger-skabte spilindhold, der afspejler spillernes personlighed og kreativitet. Vi kan ikke forstille os et mere perfekt par. Mode inspirerer til kreativitet på samme måde, som computerspillene gør det,' sagde Vice President for Global Brand Development, Steve Seabolt. 'Det giver nyt og spændende spilindhold fra to velkendte brands, som deler den samme, globale indflydelse og kundeprofil. Fra genskabning af kjoler på den røde løber til mode som taget direkte fra gaderne i Paris. Vi kan næsten ikke vente på at se, hvad The Sims.communitiet finder på!' 

De samlede regler og yderligere information om, hvordan man deltager I denne nytænkende, kreative oplevelse findes på: www.TheSims2FashionRunway.com.

The Sims 2 H&M Fashion Runway Showcase åbner med modtagelsen af bruger-designs. Deltagerne inviteres til at skabe kreationer ud fra seks forskellige design-temaer i løbet af sommeren. De første tre temaer er: 'Party Time,' 'Skate Park,' og 'Street Wear'. De sidste tre temaer bliver annonceret på et senere tidspunkt.

Indenfor hvert enkelt tema vil EA og H&M udvælge de bedste 12 bidrag og vise dem frem i virtuelle modeshows, der bliver transmitteret online hele sommeren. Stem på dit yndlingsdesign i The Sims 2 Fashion Runway Showcase fra midten af juli på: www.TheSims2FashionRunway.com, www.hm.com
 
Det 12 designs, som modtager flest stemmer far The Sims 2-communitiet, H&M Fans og modeentusiaster fra hele verden vil blive vist frem i den store, afsluttende finale, 'Grand Finale Fashion Runway Showcase'.
I mellemtiden kan The Sims 2-spillere se nærmere på H&M's sommerkollektion i The Sims 2 H&M Fashion Stuff*,  der ukommer Europa den 1. juni og i Nordamerika den 5. juni 2007.   

Produkt specifikationer 
Udgiver:          Electronic Arts
Udvikler:  Electronic Arts Redwood Shores
Udkommer:      1. juni, 2007 i Europa
• PC
• Genre: Simulation/strategi
PEGI Rating:   12+
* Kræver The Sims™ 2, The Sims™ 2 Special DVD Edition , The Sims™ 2 Holiday Edition ' eller The Sims™ 2 Deluxe til PC for at køre.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce