Connery

EA har afsløret remake for Legendariske Dead Space

Skal du (gen)opleve det fantastiske horrorspil?

Remakes er en ting der er kommet for at blive i spilindustrien. I nogle tilfælde med uheldige resultater, der blot er designet til at flå pengene ud af nysgerrige gamere - i andre tilfælde, fuldstændigt retfærdiggjorte genfortolkninger, af nogle af spilhistoriens bedste fortællinger, med et sæt moderne klude. Ofte begge dele. 

Lad os håbe at det netop annoncerede remake af Dead Space, ikke blot er et uambitiøst forsøg på at hive mere ud af nostalgiske gameres lommer, fra EA's side. 

EA har nemlig afsløret den første teaser til remaket af det legendariske Dead Space fra 2008 - spillet affødte to efterfølgende spil - som var mindre populære - og resultatet er, at Dead Space Franchiset, har drevet formålsløst rundt i rummet, siden 2013. 

Well, det nye remake af Dead Space er på vej, og med en annonceret "total genopbygning" af det gamle spil, kunne det se ud til, at en ny generation af gamere får lov til at opleve det bedste space-horror spil i nyere tid, med en væsentlig opgraderet pixeltæthed. 

Tjek annonceringstraileren her: 

ANNONCE
Dead Space - Remake
Del

Seneste nyt

Annonce