Connery

E3 2015 - Bedst og værst

Der er næsten som du kender det fra OneTake og så alligevel slet ikke .. Bense, har inviteret de fire andre Pixels, der deltog til E3; Lennart Christiansen, Daniel Kold, Oliver Bjerrehuus og Michael Eriksson, en tur i den "varme-stol", hvor de hver i sær har 3 minutter til at fortælle om deres bedste og værste oplevelser på E3.

Se også: E3 2015 - Rundtur

Michael Eriksson, lægger ud i højt tempo og nærmest i dagbog form fortæller han hvad der er sket dag for dag. Inden han løber ud for tid, har han fået fortalt om nogle af de største spil, men også en restaurantkæde hvor de ansatte har det tilfælles, at de skal have en stor barm, har vagt stor begejstring. Daniel Kold, flittig skribent på Pixel.tv og redaktionens største Nintendo-fan er ikke helt tilfreds med ligepræcis Nintendos præstation, men er dog meget begejstret for at han nåede at prøve alle de spil, han havde på sin ønskeliste.

Læs også: E3 2015 - Dagbog

Lennart Christiansen, Pixel.tvs maskinmester har nogle klar favoritter, men specielt nyheden om, at vi snart kan spille gamle Xbox 360 spil på Xbox One, gjorde maskinmesteren glad. Oliver Bjerrehuus, ægrer sig over et bestemt spil som han ikke nåede at prøve, men fryder sig dog over alt det han nåede at opleve og prøve, inden turen gik til Danmark, Thomas Bense, bruger ikke helt så meget tid på sine egne favoritter, da der er meget mere E3 indhold på vej hvor der bliver rig mulighed for, at blive klogere på alle de spændende produkter, der på vej.

Se også: E3 2015 - billedegalleri

Hvad synes du er de største nyheder fra E3 messen? Og er det er spil, et produkt eller en bestemt service du ser frem til? God fornøjelse..

ANNONCE
Del

Seneste nyt