Connery

E3 2013: Både PS4 og Xbox One kommer til Danmark i år

Nope. Xbox kommer først 2014 (opdateret august 2013)

Gamingmessen E3, der er industriens måske vigtigste messe, bliver afholdt i disse dage. I nat handlede det om de nye konsoller, og her følger en kort opsummering.
E3 2013: Både PS4 og Xbox One kommer til Danmark i år
E3 2013: Både PS4 og Xbox One kommer til Danmark i år

Xbox One

Xbox One bliver tilgængelig i 21 lande til november og heldigivis er Danmark med i første runde. 
Xbox One udskudt til 2014. I lanceringspakken for Xbox One medfølger der Kinect og en trådløs controller (og 14 dages prøveperiode på Xbox Live Gold). Den vejledende salgspris er sat til € 499,- hvilket svarer til godt 3700,- kr.

Af eksklusive titler til Xbox One er der følgende: Ryse, Killer Instinct, Sunset Overdrive, Forza 5, Quantum Break, Project Spark, Crimson Dragon, Deadrising 3, Titanfall og ikke mindst Halo, der kommer både som spil og tv-serie

Med Xbox One kan du også sælge dine brugte spil, men det skal ske via udvalgte partnere, der kan vælge at tage et gebyr, eller ikke. 

Mere Xbox One
ANNONCE
E3 2013: Både PS4 og Xbox One kommer til Danmark i år

Playstation 4

Et par timer efter Xbox, var det Sony der skulle på scenen med deres PS4, og der har været mere buzz omkring dette, da det først er her designet er blevet afsløret...

PS4 kommer til Danmark i slutningen af året og vil koste € 399. Altså knap 3000,- kr, og dermed kommer de nok til at have et lille forspring på Xbox i forhold til tvivlerne. 

Designet der har et meget neutralt mat og højglans look, kommer i farven Jet Black. Sony begrunder det simple design med at det passer ind alle steder, hvilket sikkert er rigtigt, og fuldstændig den samme begrundelse vi hørte fra Xbox for en god måneds tid siden. 

Til PS4 får vi eksklusivt bl.a. Destiny, Killzone Shadow Fall, Knack, Infamous: Second Son, #Driveclub og The Order: 1886.

Der er selvfølgelig også lige den ekstra bonus fra Sonys side, at brugte spil kan bruges, og at man endda kan låne spil ud til sine venner.

Mere PS4

Dertil kommer der desuden også titler som Diablo 3, Elder Scrolls Online, Kingdom Hearts 3, Watch Dogs, Mad Max og Assasins Creed 4.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce