Connery

Dyrs underlige sexvaner

Dyr er kendt for at have sex på nogle særdeles mærkelige måder, her er nogle af dem.

Dyrs underlige sexvaner
Menneskerne er ret opfindsomme hvad angår sex, men når man ser på dyrenes verden kan vi slet ikke være med.

Mest veludrustede dyr:

Ruren, som er et lille krebsdyr, er indehaver af denne rekord. Rurhannens penis er nemlig hele 10 gange længere end rurhannen selv. Da krebsene lever i små kalkhuse og parrer sig direkte skal penis være lang nok til at nå over i hunnens kalkhus.

I denne kategori bør blåhvalen også nævnes, da dennes penis kan være op til flere meter lang, så den er altså ikke til at spøge med.

Voldtægt:

Hos pragtmøllet kommer hunnen aldrig ud af puppen i det hun allerede er frugtbar inden hun kommer ud af puppen. Hannen laver derfor et lille hul i puppen hvor igennem han parrer sig med hende og hun ligger sine æg uden at komme ud og se dagens lys.

Kloning:

Hos nogle firben arter findes der kun et køn nemlig hunner. Her får alle hunnerne en chance for at føde børn, da de skiftes til at være hannen. Dog føder de en såkaldt jomfrufødsel og deres afkom er en tro kopi af dem selv.

Gruppesex:

Trøffelsneglenes parringsmønster kan på mange måder sammenlignes med gruppesex. De parrer sig i lag på op til 10 in
Pædofile:

Dværgchimpanserne knepper til højre og venstre for underholdningens skyld eller hvis de har brug for at blive beroliget. Her er hanner sammen med samme køn, modsatte køn og ungerne og det samme ses hos hunnerne.

Prævention:

Det er også vigtigt for dyrene at deres 'kvinder' ikke er dem utro med andre, så de ikke er sikre på at det kun er deres afkom der bliver født, derfor bruger forskellige mygge og fluearter hormon indsprøjtning ved hjælp af sædvæsken til at dræbe hunnens sexlyst.

Andre hanner benytter sig af kyskhedsbælter og pessar, som forhindre yderligere parringer. Hos hunmus ser man at denne prop der dannes som et pessar er så solid at man ikke kan fjerne den igen uden at gøre nogen skade på musen.

Drab:

Honningbiernes hanner de overlever ikke parringen, når de når klimaks eksploderer de og deres kønsorganer bliver revet ud af kroppen - meget brutalt.

Hos knælerne ser man at hunnen benytter sig af den ekstra energi, hun kan få ved at æde hannen. Dette forgår dog ikke efter parringen, men imens, og hannen kan sagtens gennemføre en parring uden hovedet.

Biulve hannerne leger russisk roulette. Hvis hunnen endnu ikke har parret sig kan parringen gå i gang uden problemer, men har hun allerede fået overstået det kapitel bliver hannen dræbt.

Hos den sorte enke må hannen også lade livet, dette foregår dog ikke helt ved drab i det hannen selv ofrer sig selv som føde til hunnen ved at springe ind i munden på hende.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce