Connery

Dyk ned i tilblivelsen af Marvel med ny dokumentar om Stan Lee

Stan the Man har fået en dedikeret dokumentar

Marvel Studios har løftet sløret for en storslået hyldest til en af tegneserieverdenens mest indflydelsesrige skikkelser, Stan "The Man" Lee, med dokumentarfilmen 'Stan Lee'. Dokumentarfilmen, der eksklusivt skal streame på Disney+ fra den 16. juni, blev for nylig præsenteret med trailer, der lover et dybdegående indblik af Lees enestående liv og karriere.

ANNONCE
Stan Lee - Trailer

'Stan Lee' udforsker rejsen fra Lees udfordrende opvækst som Stanley Lieber til hans meteorsucces med Marvel Comics. Ved hjælp af et væld af arkivmateriale, herunder personlige hjemmevideoer, interviews og lydoptagelser, fremstilles et intimt portræt af den ikoniske mand. Dokumentarfilmen skildrer både Lees originale historie og de følgende bølger: Et univers af historier med tredimensionelle karakterer, der har rørt mennesker over hele verden. Derfor er 'Stan Lee' både en fortælling om tegneserier og passion samt en inderlig skildring af en mand, hans filosofi og de varige indtryk.

Bag roret på denne dybtgående dokumentar er Supper Club's David Gelb, kendt for sin detaljerede og følelsesladede tilgang til dokumentarfilm. Gelb er både instruktør og producer på projektet, i samarbejde med Jason Sterman og Brian McGinn fra Supper Club. Jeff Redmond, Andy Heyward, Gil Campion, Jamie McBriety, og Sarah Regan står som eksekutive producenter, mens Lauren Goralski og Andrew McAllister fungerer som co-producere.

Dokumentarfilmen 'Stan Lee' havde verdenspremiere ved Tribeca Film Festival og har modtaget anerkendelse for sin detaljerede skildring af Stan Lee's liv og arv. Nu får fans over hele verden chancen for at dykke ned i Stan "The Man" Lees verden, når 'Stan Lee' streamer eksklusivt på Disney+ fra fredag den 16. juni.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce