Connery

Dyk ned i moderne krigsførsel, AI og droner i den norske serie Ammo

AMMO er den første nordiske serie på Disney+

Disney+ er som andre af streamingkonkurrenterne begyndt at investere i lokal-produceret indhold, og i Skandinavien bliver den norske dramaserie Ammo, den første lokalt producerede nordiske serie på tjenesten. (Serien fik først premiere på TV 2 Norge i oktober.)

Ammo er et thrillerdrama på seks afsnit, der sætter fokus på Norges rolle som både fredsbevarende nation og våbenproducent - uh, dilemma!

ANNONCE

Plot: Ammo følger hovedkarakteren Bjørn (Nicolai Cleve Broch), en naiv forretningsmand, som bliver rekrutteret til at arbejde i den norske våbenindustri. Det er en industri, som står på
tærsklen af en revolution: Kunstig intelligens. På grund af en tidligere skandale har Bjørn været persona non grata i forretningsverdenen, men han etablerer sig hurtigt som et stjerneskud i en af de største familiedrevne virksomheder i Norge, AGR, hvor han bliver tiltroet håndteringen af en stor forretningsaftale med det franske militær.

Lige inden aftalen skal lukkes, opdager Bjørn, at teknologien, som han nu er ansvarlig for, er ulovlig, og at han kun blev ansat som en syndebuk i tilfælde af, at myndigheder opdagede uregelmæssighederne. Da en militærmission går grueligt galt som et direkte resultat af teknologien, som Bjørn er ved at sælge, kan Bjørn kun rense sit navn ved at gå ind i en
dødelig kamp mod magtfulde modstandere. Og hvem tør Bjørn stole på i denne kamp?

Ammo har premiere på Disney+ den 23. nocember 2022. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce