Connery

Dvd: RED

Oldboys action komedie med bl.a. Bruce Willis i hovedrollen

3 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor og Info:

Drengerøvs faktor: 90 %

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor)


Original titel: RED

USA, 2010

Instruktør: Robert Schwentke

Medv: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker, Richard Dreyfuss, Brian Cox og Karl Urban

Genre: Action/Komedie/Krimi

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS EX

Længde: 111 min.

Premiere dato: 4. november 2010

Video premiere: 8. marts 2011

Biodistributør: Nordisk Film


 

 
ANNONCE
Ekstra materiale:

Intet ekstra materiale.

Til gengæld udkommer filmen i en kombi-pakke,

der indeholder både Dvd og Blu-Ray.



 

 
RED - Trailer

Det kan godt være at Danny Glover var ”Too old for this shit” allerede tilbage i 1987, men så er det jo godt at Bruce Willis, Morgan Freeman, Helen Mirren og John Malkovich stadig kan sparke røv, når det gælder. RED er en veloplagt action komedie for både drengerøve og pensionister.



 

 
ANNONCE
Nordisk Film - Dvd: RED Nordisk Film

Bruce Willis er den pensionerede CIA agent Frank Moses, der ikke helt kan indfinde sig med livet som pensionist. En sen nattetime bliver Franks hjem invaderet af et SWAT team. De destruerer hans hus og forsøger at slå ham ihjel, så han er tvunget til at flygte, for at redde sit liv.



 

 
ANNONCE
Nordisk Film - Dvd: RED Nordisk Film

Frank opsøger og får hjælp af sine gamle venner, soldater kammeraten Joe (Morgan Freeman), den skrupskøre Marvin (John Malkovich) og den coole skarpskytte Victoria (Helen Mirren). Sammen går de til modangreb på CIA, for selvom de er pensioneret, er de stadig sejere end selv de mest hårdkogte lejesoldater.



 

 
ANNONCE
Nordisk Film - Dvd: RED Nordisk Film

Sammen finder de ud af, at deres navne er på en dødsliste over personer, der er R.E.D. en forkortelse for; Retired Extremely Dangerous. En liste lavet af deres gamle arbejdsgiver; CIA. Der går da heller ikke lang tid før CIA agenten Cooper (Karl Urban), der leder efterforskningen, er i hælene på Frank og hans venner og så trækker de fire atter i arbejdstøjet.



 

 
ANNONCE
Nordisk Film - Dvd: RED Nordisk Film

RED er en lidt rodet affære, men vinder faktisk ved gensyn. Det er som at mødes med sine gamle klassekammerater, man ved ligesom på forhånd, hvad man kan forvente. Filmen har bestemt sine stjerne stunder. Især John Malkovich stjæler scenerne, som den paranoide Marvin.



 

 
ANNONCE
Nordisk Film - Dvd: RED Nordisk Film

RED tager heldigvis ikke sig selv særligt seriøst og derfor skal man som publikum heller ikke tage filmen for mere end den er; Et fjollet frikvarter i selskab med det grå guld. Der er allerede tale om en efterfølger og herfra kommer et bud på titlen: RED - The Reunion?



 

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce