Connery

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves er klar med Hugh Grant og masser af selvironi

Se den fulde trailer til Dungeons & Dragons

Dungeons & Dragons - eller D&D forsøgte sig op gennem 00'erne at køre en fantasy-fortælling af gennem en trilogi der spændte over både biograf- og direct-to-dvd udgivelser - uden alt for meget succes. 

11 år efter sidste film i serien, er rollespilsfranchiset tilbage i Hollywood, og denne gang med en væsentlig anderledes tilgang. I stedet for at forsøge sig med mørk og seriøs dark-fantasy, ser Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ud til at trække i en helt anden retning. 

ANNONCE
Dungeons & Dragons - Honor Among Thieves - Foto: Paramount Pictures - Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves er klar med Hugh Grant og masser af selvironi Dungeons & Dragons - Honor Among Thieves - Foto: Paramount Pictures

Den kommende film er igen en fantasy-fortælling med et team på mission for at stoppe en forfærdelig ondskab. Men den kommende film trækker væsentligt mere på humor og fantasy i dynamikken mellem heltene, mens den overliggende mission stadig er mørk og dyster - det giver en dynamik, der får filmen til rent faktisk at ligne et mere rollespilsagtigt foretagende, hvor hovedkaraktererne udviser en form for meta-bevidsthed, der trækker parralleller til klassiske D&D-opgør. 

Vi forventer ikke et mesterværk, men derimod god pocorn-underholdning, fra et cast der blandt andet byder på Chris Pine, Michelle Rodriguez og Hugh Grant!

D&D: Honor Among Thieves lander i danske biografer den 5. april 2023. 

ANNONCE
Trailer: D&D Honor Among Thieves
Del

Seneste nyt

Annonce