Connery

Dumle Golden Keys - Hvad går guld koderne ud på?

Dumle guldkoder - hvad er det?

Er du i tvivl om, hvad Dumles gyldne nøgler betyder?

Det er egentlig ikke det store hokus pokus, men som kæmpe-fan af den bløde karamel - og Charlie og Chokoladefabrikken, bifalder jeg Fazers lille konkurrence.

Dumle Golden Key er en konkurrence der kører i foråret og sommeren 2020, nærmere bestemt fra 1. marts - 30. juni 2020.

I perioden skal man i butikkerne lede efter Dumle-poserne med en gylden nøgle på - disse, og kun disse indeholder nemlig et ukendt antal Dumle, der er pakket ind i guldpapir.

Disse guld-dumler har fået printet en unik kode på papiret, og det er denne fire-cifrede Dumle-kode, der giver et lod I konkurrencen på Dumles hjemmeside (Dumle.com)

Når man indtaster sin kode, skal man også afgive sine kontaktoplysninger (Nyhedsbreve incoming?) inden man får lov til at dreje på en virtuel enarmet tyveknægt.

Hvis man får tre guld-dumle på stribe, vinder man. Præmien for Dumle guldkonkurrencen er fire billetter til en forlystelsespark efter eget valg: Tivoli, Djurs Sommerland, Fårup Sommerland eller Legoland (Snupper den sidste, tak!)

Hvis man ikke vinder (Fazer har 12 x 4 billetter på højkant) modtager man i stedet en rabatkode på 15% til Dumles webshop. (Se billedet i galleriet)

God jagt!

PS. Fazer har IKKE betalt mig for denne artikel, men hvis I ser det: Send - seriøst - gerne noget chokolade til kontoret!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce