Connery

Dumb Money: Se Seth Rogen i traileren til filmen om Gamestop-aktiekrigen

Pete Davidson, Paul Dano og Sebastian Stan medvirker også komedie-dramaet

Kan du huske, da Gamestop pludselig stod midt i en aktiekrig, anlagt af vrede Redditors, der ville give 'Wall Street' en lærestreg. 

Den historie er nu blevet til en film - nærmere betegnet et komedie-drama, der har fået titlen "Dumb Money".

Filmen er baseret på den utrolige virkelige historie om Gamestop-aktiekrigen i januar 2021. Hændelsen fangede hele verdens opmærksomhed og inspirerede Ben Mezrich til at skrive sin bog "The Antisocial Network", som er grundlaget for filmen.

ANNONCE
Dumb Money - Trailer

I traileren får vi vores første glimt af Seth Rogen i rollen som Gabe Plotkin, CEO for hedgefonden Melvin Capital, der blev hårdt ramt af Gamestop-aktiernes pludselige og dramatiske stigning i værdi.

Udover Rogen, har filmen også skuespillere som Paul Dano (The Batman), Sebastian Stan (The Winter Soldier) og Pete Davidson (SNL) på rollelisten. Dano spiller Keith Gill, en almindelig fyr, der startede det hele ved at investere alle sine besparelser i Gamestop-aktier og poste om det på sociale medier. Stan spiller Robinhood CEO Vlad Tenev, og Davidson spiller Keiths bror Kevin.

"Dumb Money er den ultimative David mod Goliath-historie, baseret på den sindssyge sande historie om almindelige mennesker, der vendte bøtten på Wall Street og blev rige ved at gøre GameStop (ja, spilbutikken fra indkøbscentret) til verdens hotteste firma."

Filmen lander i danske biografer den 19. oktober 2023. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce