Connery

Duften af desperat

Hvordan kan det være at når man vil score, så vil damerne ikke. Og når man er optaget, så er de pludselig interesserede. Jeg tror det er lugten, der gør det!

Vi har alle prøvet det - nogle flere gange end andre. Man er i byen og tænker: "I aften skal jeg score".

Men problemet er, at når man siger at man vil score, så gør man det som regel ikke. Dem, som kan det på kommando, vil sikkert ryste på hovedet og påstå, at det er noget pjat. Men faktum er, at almindelige dødelige normalt ikke scorer, hvis de ønsker det.

Og hvordan kan det så være, at når man er single, så kigger pigerne på en, som var man en hulemand, der ikke kan andet end bare at stå og kalde hende luder.

NB: Eventuelle sammenfald med sådanne faktiske situationer på Jacques i København kan ikke bruges her, idet de falder ud for kategorien af normale hændelser.

Når man så er optaget, så hænger pigerne rundt om en og spørger, om man har kæreste. Den der "hvis-bare-ikke-du-havde-kæreste-så-havde-jeg-gjort-det-frække-med-dig-lige-nu-på-toilettet"-type. Og det forstår jeg ikke rigtigt, men jeg vil alligevel komme med mit bud på, hvorfor tøser opfører sig så mærkeligt.
ANNONCE
Duften af desperat
Når vi går i byen, er det jo for at jage. Her vil jeg gerne råbe et stort "fuck dig, din taberløgner" til alle piger, der siger, at de bare går i byen for at hygge med veninder. I går i byen for at blive begloet af os, danse med os, lege med os mv. Og når så vi står med cementhårdt jern op ad jer, så kan I virke totalt truffede og fornærmede over, at vi kan stå der og være sååååååå perverse. For det eneste, I har gjort, er jo gnide jeres krop op ad den del af vores krop, som bliver stimuleret af netop denne aktivitet.

I tøser siger, at det er ulækkert, men vi ved jo godt, at I elsker det. I forklarer jeres veninder, hvordan "ham den herre-klammo fyr" bare stod der og savlede, og alle dine veninder står og vrisser og siger: "Nej hvor ulækkert!". Men i virkeligheden er du pavestolt, og alle dine veninder ville ønske at det havde været dem.

Essensen med dette er, at vi går i byen for at jage. Og når der står en fyr i et hjørne og agerer syg fisk, der ønsker at blive spist af hvad som helst, så går de fleste piger udenom. Der skal være en lille kamp for dem, hvorimod vi fyre bare skal have nok alkohol til at springe på hvilken som helst dødsyg og uappetitlig fisk.

Derimod bliver pigernes interesse lige pludselig vakt, når der træder en reserveret fyr ind. For så er der kamp og udfordring. Og mit bud er, at i virkeligheden så vil de fleste tøser ikke gøre noget ved det, hvis fyren valgte at være utro. De vil bare gerne have selvtilliden, der er forbundet med at kunne sige: "Han havde kæreste, men han kunne simpelthen ikke modstå mig". Så står alle veninderne igen og sukker og håber på, at det også sker for dem. Derefter kan de allesammen tage hjem sammen, blive enige om at mænd er nogle svin, for derefter at kaste sig ud i et kæmpe lesbisk orgie, der bliver optaget på video og lagt på nettet. Nogle vil sige, at nu er jeg urealistisk og fantasifuld osv. Men det kunne da være meget fedt, hvis det var sandt.

Hvordan kan det være, at pigerne allerede ved om en fyr er single eller optaget, så snart vi går forbi dem? Min teori: lugten. Og her tænker jeg ikke på det overdrevne forbrug af Axe en fredag aften, men derimod om en helt ubevidst duft vi udsender, når vi går i byen.

Er vi single, svarer duften til den førnævnte Axe. Og der ved vi alle jo godt, at trods ihærdige reklamer fra selskabet bag Axe, så lugter det ligeså godt som min armhule, efter jeg er løbet fra Usbekistan til Løgstør - på 3 timer.

Er vi derimod optaget, er duften en blid aroma, der går lige i trussen på tøserne. De bliver lige nødt til at følge efter dette hankøn, som udskiller denne helt specielle dunst.

Min plan er derfor at få denne duft produceret på flaske, så alle kan virke uopnåelige og derfor få masser af tilbud. Jeg kalder denne opfindelse parfume, og jeg tror helt sikkert, at det er noget, I skal holde øje med i fremtiden. Det bliver stort, stort, STORT!

Til sidst en lille bøn til pigerne...

Når I nu har savlet over denne uopnåelige fyr i byen så gå over til singlefyrene. Vi er klar på hvad som helst, og taget i betragtning af hvor meget vi har drukket, så er vi sikkert ikke engang i stand til at få den op og stå. Så kan I sætte jer til at se Sex and the City, når vi ligger og brækker os på jeres toilet.

Guderne skal vide, at vi jo ikke er ligeså kritiske. Hvordan vil I ellers forklare at grimme, fede, ubehagelige, kedelige og uappetitelige piger også får sex og har kærester?
ANNONCE
Del

Seneste nyt