Connery

Du vil droppe din kæreste

Men hvordan? (inkl. fin video)

Jeg har ikke nogen kæreste. Lad os lige få det på plads. Men hvis jeg havde en kæreste, ville jeg sikkert på et tidspunkt få lyst til at droppe hende, men hvordan fanden gør man lige det på den fedeste måde?
Du vil droppe din kæreste
Jeg sad og blæste rundt på nettet, som man nu gør, når man ikke har flere porno klip, og endte på youtube. Her har axe gang i en eller anden syg ting, hvor hovedpersonen forsøger at score kællinger, og det er jo også meget cool. Skjult kamera og en omgang babehunting, måske noget vi skulle tage op i redaktionen her på Connery.dk?

Grundlæggende var det ikke noget specifikt jeg ledte efter, men da jeg havde set et par klip igennem falder jeg så over et breakup, som jeg hylede af grin over. Det vil jeg gerne dele med jer!

Uagtet at Axe er en lorte deodorant, som ALDRIG får en plads i mit skab, så laver de sgu nogle meget fede klip fra tid til anden, og det er sgu ligefør jeg vil købe en Axe i hadegave næste gang nogen inviterer til fødselsdag! Ja det er en trussel!

Well watch and learn, sådan her kommer jeg i hvert fald til at dumpe min næste kæreste - I Tekken til playstation ville det vel egentlig hedde en combo, og på dansk to fluer med et smæk....

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce