Connery

Du skal være hurtig, hvis du skal fange en billet til DM i Twerking!

Der er massiv interesse omkring eventet, og kun et begrænset antal billetter bliver til salg.

Inspirationen til et landsmesterskab er hentet fra England - Du skal være hurtig, hvis du skal fange en billet til DM i Twerking! Inspirationen til et landsmesterskab er hentet fra England

Du skal være hurtig, hvis du skal nå at have fat i en af billetterne til DM i Twerking, der afholdes d. 1. november i Århus.

Det er ihvertfald det man kan tolke ud af de 3500 personer der har klikket deltag, på et facebookevent, tilknyttet DM. Der bliver nemlig kun sat omkring 200 billetter til salg, når billetterne går online på onsdag d. 1. oktober kl 10.00!

ANNONCE

Vi er overvældet over den store interesse for vores mesterskab. Den overstiger alle forventninger, og vi glæder os meget til at blænde op for en stemningsfyldt aften i Århus med fokus på dansen og festen! ” - fortæller Preben Steen Nielsen, der sammen med Claus Thomsen fra IDÉFABRIKKEN står bag det meget omtalte mesterskab!

DM i Twerking ser ud til at blive en vild aften i bootay-shakens dag, og eventet bliver da også gæstet af Louise "Twerk Queen" Søderlind, der også indgår som en del af dommerpanelet. 

ANNONCE
Quickfacts:

Hvad: DM i Twerking

Hvornår: 1. November 2014

Hvor: Ny V58, Århus

Hvordan: Billetsalget åbner d. 1. oktober kl 10.00 på billetlugen

Del

Seneste nyt

Annonce