Connery

Du går vel ikke glip af Deadpools børnevenlige julefilm?

Deadpool 2 udkommer i en børnevenlig udgave... Så meget som Deadpool nu kan være børnevenlig.

Det kan efterhånden ikke komme bag på nogen, at Ryan Reynolds mere eller mindre lever i et symbiotisk forhold med Deadpool-figuren. 
Symbiosen er så stærk, at det er svært at gennemskue hvor Deadpool ender og Reynolds begynder.

Vi kan dog gennemskue, at filmen Once Upon a Deadpool er et oprigtig cash grab, der i det mindste går til et godt formål.
Som mange andre ting i Deadpool-mytologien, så er der nogle positive og nogle negative elementer. 

Blandt det negative gælder, at Deadpool 2 umiddelbart bliver genudgivet som en måde at tjene ekstra penge for filmselskabet og personalet, der arbejdede på filmen. Tilsvarende gælder det også, at for hver billet der bliver solgt, vil der - angiveligt - gå $1 dollar til velgørenheden Fudge Cancer.

Hvorfor en børnevenlig Deadpool?

Ryan Reynolds har angiveligt i et interview med Deadline påstået, at Fox, selskabet der producerer Deadpool-filmene, siden 2006 har forsøgt at udgive en PG-13 (red. amerikansk standard for film egnet for personer over 13 år) udgave. 
Ifølge interviewet har Reynolds løbende sagt nej til forslaget, men gik denne gang med til en børnevenlig udgave på to betingelser:

  1. En del af indtjeningen skulle gå til velgørenhed.
  2. Han skulle have mulighed for at kidnappe Fred Savage (red. amerikansk skuespiller der i Danmark er bedst kendt for hans rolle som muldvarpen i Austin Powers in Goldmember).

Inden denne artikel afsluttes, vil jeg efterlade dig med et Fred Savage-citat:

[Om Deadpool-filmene] It's like if the Beatles were produced by Nickelback. It's music!.. But it sucks.

ANNONCE
&t
Del

Seneste nyt