Connery

DTV Shredder - din personlige motorcross-tank

Er det et skateboard? Er det en tank? Er det en crosser? Nope, it's a DTV Shredder, motherfucker!

DTV Shredder - din personlige motorcross-tank

Mangler du et transportsmiddel, som både er awesome, praktisk og iøjefaldende? Så burde du tjekke op på denne fantastiske sammensmeltning af skateboarding, tanks og motorcross. 

The DTV Shredder.

Denne badboy drøner i gennem al slags vejr - snevejr, regnvejr, offroad eller sandede områder. Den vejer blot 145 kg og kan snildt presses ind i de fleste bilers baggagerum. Med sin 196 cc motor når dette herlige køretøj en topfart på ca. 45-48 km/t. Ikke det helt vilde, men en passende fart, når du skal agere James Bond ned af en heftig offroad-bakke!

Med sine larvefødder og tank-lignende bevægelse, er DTV Shredder en smidig satan, som drejer som en drøm og ligner en bad-ass i garagen. Styringen foregår meget som princippet i skateboarding, hvor bevægelserne afhænger af, hvordan du bevæger din krop på platformen. Håndtagene sørger for et større overblik og en bedre balance og stabilitet.

Benzintanken rummer ca. 3,8 liter benzin, hvilket på dette køretøj svarer til ca. en 48 kilometers penge. Shredder'eren har også fået forseglet karburatoren, så maskinen kan bevæge sig over vandmængder på en dybde af 25 cm. Maskinen kan klare op til en vægt på 136 kg. 

Prisen er lidt mindre fantastisk - for 4,500 dollars (ca. 30.000 danske kr.) kan du eje denne segway på steroider. Overpris? måske. Pengene værd? Fuck yeah!

Se en video af dyret i aktion nederst i artiklen. 

Specifikationer

Motor: 

196cc

14 hestekræfter

5,400 rpm

topfart: 40 km/t

Størrelse:

1300 x 760 x 650 mm

145 kg

Pris: 

30.000 kr.

Mere info hos BPG Werks. 

Del