Connery

Druk

Kan du lade være med at drikke i en måned? Kan Chradser?

Druk
Jeg har fået en hjerneblødning af rang og indgået et væddemål med en kammerat om ikke at drikke i en hel måned! Fjols!

Hvad driver mig til sådan en direkte idiotisk handling? Lige nu ved jeg det faktisk ikke, men et væddemål er et væddemål, og derfor skal jeg fra 3. april til 3. maj ikke røre alkohol. De folk, der kender mig herinde fra, vil sikkert sidde og grine deres røv i laser, idet I har hørt om mine utallige ture og direkte misbrug af diskoteket Jacques.

Hvad vil du opnå med dette, spørger I sikkert?

  • Det er ekstremt sundt for leveren, som efter 4-5 ugers pause fra alkohol faktisk restituerer så meget, at den praktisk talt bliver så god så ny. Det siger min mor i hvert fald, og vi ved jo alle godt, at mødre altid har ret.

  • Sparer mig for en masse penge, som i stedet putter sig på min bankkonto, som gerne skal fedes op pga. af min forestående to-måneders tur til U.S.A.

  • Giver mig tid til at bruge mere tid til på træning, idet jeg selvfølgelig skal være så attraktiv som muligt overfor de (forhåbentlig lækre) amerikanske tøser, som jo er vant til at se på supersized fedtbjerge med minimalistiske pikkemænd.

  • Giver mig mere tid til at forberede mig til eksamen i slutningen af april. Dette punkt bliver højst sandsynligt ikke realiseret, men min mor vil være så stolt, hvis hun så, at jeg havde skrevet, at jeg vil bruge mere tid på mit studie.

    En hel måned uden Jacques. Min krop reagerer allerede voldsomt og har abstinenser efter alkohol og i skrivende stund er det kun mandag aften. Som en hund, der ved, at den skal til dyrelægen, så begynder min krop nu at gøre oprør og pive af angst. Kan det virkelig lykkedes?

    JA DET KAN! Og det kan det af den simple grund, at jeg absolut HADER at tabe. Jeg vil hellere ligge og vride mig i alkoholabstinenser med dårligt humør og aggresiv adfærd end at tabe! Skulle jeg eller min kammerat falde i gennem og drikke noget af Djævlens bryg, så skal taberen give en tur på Jacques. Så om jeg taber eller vinder, så kommer jeg på Jacques ligegyldigt hvad. Nej, hvor lyder jeg dog afhængig. Jeg kan faktisk godt selv se det!

    Allerede nu kan I hos landets førende bookmakere sætte jeres penge på, om jeg kan klare det. Skulle du være en af de ganske, ganske få, der tror på mig (tak skal du ha'!), så kan du få pengene 11.000 gange igen, så der er grund til satse!

    Som en lille trøst/tilsvining, så har jeg sørget for en lille afsteming i denne artikel. Her kan I så give jeres besyv med, om hvorvidt jeg klarer denne udfordring. Jeg vil selvfølgelig tage kritikken til mig, selvom jeg allerede tror, jeg ved, hvad udfaldet bliver...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce