Connery

Drugs And Dope

Min fortælling om et liv i luksus. Et liv med penge og magt. Nemme penge og en god idé! Troede vi.

Ecstasy, GHB, Amf, Speed, Coke, Cola, Hash, Weed, Svampe, LSD, Joint og hvad det ellers hedder alt sammen.

Jeg hedder KanonKongen alias Kscbb.
Drugs And Dope
Da jeg var 16 år røg jeg min første Joint, og følte ikke nogen glæde ved at ryge den. Det var mere en form for respekt, jeg manglede i min dagligdag og over for vennerne.

Vi sad sammen nogle stykker og hyggede os, dumpede fester og bevægede os rundt i gademiljøet. Efter et stykke tid gik det op for mig, at hash ikke var noget for mig. Man bliver sløv og kan ikke tænke klart, man sidder i et hjørne og sumper, medmindre der sker noget spændende. Det var ikke min stil.


Jeg skulle prøve noget med noget mere flow i, noget hvor man kunne blive skæv og samtidigt tænke og opføre sig klart.

Så da jeg en dag sad til en fest og var lidt halvfuld, kom en af mine homies og spurgte om jeg ikke var fresh på at prøve noget speed. Og hvad kan man sige, jeg var jo ved at falde i søvn, så det var jeg da frisk på.

Virkningen var så kraftig, fordi det var første gang jeg tog det, og alt kørte bare på skinner. Jeg følte, jeg var festens midtpunkt, og alle kom hen og snakkede med mig.Jeg havde det fedt, I ved bare... fedt.

Da natten forsvandt, og lyset kom frem, kunne jeg stadigvæk ikke sove. Jeg lå bare derhjemme og så TV på værelset og vidste ikke hvad fanden der skete. Min verden var et andet sted.

Min far kom op og sagde godmorgen og spurgte om det var en god fest, og jeg svarede, at det var det.

Sådan kørte det et stykke tid, men jeg blev mere grådig - speed var ikke nok.
ANNONCE
Drugs And Dope
Ecstasy, det skal da prøves

Jeg ville havde mere, og vennerne var med på ideen om at prøve noget Ecstasy(XTC) og vi besluttede os for at teste det.

Vi skaffede nogle piller, 2 til hver, som vi ville tage med til festen samme aften. Vi tog pillerne, da vi ankom til festen, og efter en god ½ time kunne vi mærke noget.

Det var som om, at alt blev grønt, selv det der var sort på grund af natten. Det var som om, at træerne blev grønne, menneskerne blev grønne, ja selv mit øl blev grønt. Det føltes vildt, men på en fed måde.

Der gik et par timer, så tog jeg den anden pille, og virkningen var der stadigvæk. Jeg snakkede med mennesker, som slet ikke var til stede. Jeg sad på en bænk og talte til et stearinlys, som stod på bordet. Alt var fucked up.

Det var en vild oplevelse. Vi begyndte at tage det hver weekend og var dopet fra fredag aften til mandag morgen. Alt var fedt, pigerne vi mødte, blev vildere og vildere, og fyrene blev sjovere og sjovere. Eller også var det os, som blev mærkeligere, som tiden fløj af sted.

De nemme penge


Efter et års tid blev det dyrt. Vi skulle jo bruge mere og mere, 2 piller om dagen var ikke nok - vi var oppe på 30 piller hver weekend pr. person.

Det blev for dyrt at have det sjovt, vi købte pillerne til mellem 60-80 kr. stykket, og når vi købte 10 piller, kunne vi få dem til 600 kr. Men uden den store indtjening var det ikke råd til forbruget. Vi slog hovederne sammen, til en lille fest jeg holdte, og snakkede lidt frem og tilbage.

Vi foretog nogle opkald til nogle dealere og homies, som var friske på ideen om, at starte noget stort, men vi havde ikke nogen startkapital.Cool Cash
ANNONCE
Drugs And Dope
Efter 2 uger havde vi fået skrabet 2000 kr. ind, som vi skulle dele 3 personer. Vi havde kontakt med en dealer, som havde leveret XTC til os før, så vi aftalte et møde med ham på MacDonalds i Roskilde og snakkede i 1½ time om, hvordan og hvorledes vi skulle gribe det an.

Han sagde, at han ville give os en god pris, som lød på 3500,- for 100 XTC piller. Vi gik med på ideen i håbet om de nemme penge. Nu skulle vi bare finde nogle kunder.

"LS", som jeg vil kalde dealeren, havde nogle kunder, vi gerne måtte få, hvis han bare fik 10% af pengene fra salget én gang om måneden. Fair nok tænkte vi og gik i gang med at udveksle numre. Ideen holdt og vi tjente lidt penge til vores forbrug, men ikke nok. Vi skulle bruge flere penge, og salget var ikke stort nok til, at vi kunne få det ud af det, som vi ville.

Vi måtte finde på noget nyt. Vi snakkede lidt med nogle fra København, som selv havde haft et problem engang. De gav os nogle fif og råd til, hvordan vi kunne komme ordentligt i gang.

Vi fik samlet nogle kunder, til de forskellige fester vi var til på Sjælland, og nu begyndte der at ske noget med salget. Vi havde rundt regnet 5000 kr. hver om måneden til vores forbrug, og hvad vi nu ellers ville bruge pengene på. Vi besluttede os for at gemme nogle af pengene fra salget, og efter et ½ års tid havde vi 66.000 kr. - nu lignede det noget.

Vi havde fået kontakt med en dealer fra Sverige, som skulle bruge nogle piller, i alt 4000 styk, og prisen lå på 10,- pr pille. Det var en ordre på 40.000,- kroner. Nu skulle vi bare finde en, som kunne levere så mange piller på under en måned.

Vi ringede lidt rundt, og efter en lille uge var der gevinst. Vi skulle betale 5 kr. pr. pille + levering, så i alt var vores fortjeneste 17.000,- alt inkl. Pillerne skulle vi læsse af fra en lastbil i Ishøj og smide dem i bagagerummet på vores egen bil.

Vi kørte bilen til Helsingør samme nat, hvor vores ven fra Sverige ventede på os. Han gav os 35.000,- og sagde at vi ville få resten inden en uge. Fuck det tænkte vi, vi havde jo tjent en del på det, så hvis han kom med pengene var det fedt nok, men hvis ikke så "fuck ham".

For mange mennesker
ANNONCE
Drugs And Dope
Salget var steget, og kunderne kom rendende hele tiden. Der var konstant besøg hjemme hos mig og de 2 andre, og vi måtte gøre noget, inden det gik galt.

Vi holdte en fest og inviterede alle, som vi havde kontakt med, Dealere, pushere, købere og venner - alle sammen var tilstede. Vi fortalte dem, at det ikke var så fedt, at de kom rendende døgnet rundt alle ugens 7 dage. Der skulle være nogle regler.

Vi hev fat i 5 af dem vi kendte bedst og spurgte, om de ville hjælpe og fortalte dem lidt om vores idé.

Ideen gik ud på at:

En pille kostede 60 kr. før klokken 19:00 hverdage og 70 kr. efter klokken 19:00.

I week-enderne kostede en pille 65 kr. før klokken 17:00 og 75 kr. efter klokken 17:00.

Hvis man købte 10 piller eller mere, fik man dem til 45 kr. stykket.

Og skulle vi køre ud og levere pillerne til en fest, kostede det 500 kr. i transport.

For at man kunne købe, skulle man i kontakt med os. Vi skaffede os 6 mobiler og købte 6 taletidskort på tanken.

Nu havde folk vores nye numre. Skulle man bruge noget, så skrev man en besked som lød: WANN06??

?? er antallet af piller man skulle bruge. Derefter skrev vi en besked, som lød: DEFF, HARD, SOON, LEXX

Det var de 4 bestemmelsessteder som vi havde givet folk. DEFF betød eksempelvis, at man skulle komme hen bag tanken, og SOON betød, at det var på stationen.

På den måde fik vi handlen væk fra vores bopæl.

Vi havde nu en deal, som lød på, at vi fik 1.000 piller for 10 kr. stykket, og vi solgte dem som regel til mellem 50-80 kr. stykket, så vi tjente fedt på det. Vi fandt på en ny idé - hvad med at få andre til at tjene penge til os!

Ideen kom fra et pyramide-spil en ven havde hørt om i TV.

Det gik ud på, at hvis nu man gav os 1000 kr., så garanterede vi, at man fik dobbelt op inden en uge, week-enden med.

Og på den måde fik vi folk til at betale alt for os.

Vi fik 1000 kr., som vi købte stoffer for. Pengene kunne nu købe 100 piller, som vi solgte for 50 kr. stykket. Vi skulle så betale 2000 kr. tilbage til ham som havde givet os pengene, og 1000 kr. til dealeren for pillerne. På den måde tjente vi 2000,- pr gang.

Vores priser kunne vi nu trykke helt i bund og på den måde få nogle flere kunder.

Vi snakkede noget mere med manden fra Sverige. Han havde i mellem tiden betalt os pengene, han skyldte, og han syntes ideen, om at lave et pyramide-spil lød som en fed ting.

Vi startede op i Sverige med den betingelse, at skete der noget, var vi ikke med i noget. Og straffen for, at man ikke kunne levere eller give pengene til os, lød på 3000 kr., og det steg med 500 kr. pr. gang dette skete.

Det blev for meget. Jeg ville ud af det.


Vi levede fedt, som man ser i film. Pengene kom og gik lige efter vores smag.

Min bedste buddy lånte 80.000 kr. til noget anlæg og fælge, som han manglede til sin bil mod, at han leverede og hentede til os.

Vi tjente omkring 200.000 kr. i alt 8 mennesker om måneden, nogle gange mere andre gange mindre.

Men en dag gik det for vidt. Jeg følte ikke, at der var styr på noget. Vi skulle selv hente vores piller i Holland eller Polen, og der var for mange mennesker med i det.

Jeg turde sgu ikke mere.

Jeg var stoppet med at tage stoffer og følte ikke, at det var det værd. Jeg snakkede med mine 2 venner, og selvom vi havde startet noget stort, mente vi også, at det var bedst, at vi sluttede det igen. Stille og roligt fortalte vi folk, at vi ikke kunne få fat i mere og gav dem nogle numre på de andre, der stadig var med i spillet.

Vi holdte et møde - som i gamle dage - på MacDonalds og snakkede tingene igennem. Vi aftalte, at som bøde for at bakke ud, måtte vi betale 250.000 kr., ellers var vi ikke ude. Der var store drenge med i det nu, med kontakt med
ANNONCE
Drugs And Dope
Det er nu godt 2 år siden, og jeg hører da stadigvæk fra nogle af dem, men vi snakker ikke, om de er stoppet, eller om der stadig er gang i forretningen. Jeg ønsker heller ikke at høre om det. For når først man bliver bidt af de nemme penge, så bliver man bidt.

Jeg vil gerne fraråde alle at prøve at det, for jeg tror på, at vi var heldige. Og jeg mener ikke, at man skal lege med skæbnen...

BE WISE, THINK TWICE

Alt, hvad I har læst her, er selvfølgelig opdigtet. Hvem vil kunne finde på at lave en så sindsyg ting?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce