Connery

Drop plastikflasken, og hjælp både dig selv og miljøet

Denne artikel indeholder annonceret indhold.


De fleste af os kender det med at blive tørstig og så købe en vand i kantinen eller supermarkedet, men det er faktisk ikke den bedste løsning - og det vidste vi nok egentlig også godt. Læs med her, og hør, hvorfor det hjælper både dig og miljøet, når du dropper vandflasken af plastik og investerer i en fast drikkedunk.

Hjælp miljøet

Ved at investere i en drikkedunk, som du kan bruge igen og igen, er du med til at reducere ikke mindst dit plastikforbrug men også mængden af CO2 der genereres, hver gang en plastflaske produceres. Du kan altså med en ret enkel og nem handling hjælpe miljøet en hel del. 
Vil du gerne gøre yderligere, kan du faktisk købe drikkedunke, som er helt CO2-neutrale. 24 bottles er en af dem, som har taget skridtet videre. De planter et træ, når du køber en af deres genanvendelige, rustfrie stålflasker. Hertil skriver de på deres flasker, hvor meget CO2 du sparer, hver gang du fylder din nye dunk med postevand. De rustfrie stålflasker kommer i flere forskellige design, så du kan vælge det look, der passer bedst til dig. 
Du kan altså købe en helt CO2-neutral drikkedunk, og det er ovenikøbet i et lækkert design, der passer til din personlige stil.

Hjælp din økonomi

Selvfølgelig hjælper du dig selv ved at hjælpe miljøet, men du kan faktisk også mærke virkningen af en fast drikkedunk mere direkte. Det kan mærkes på din økonomi. Det virker måske som småpenge, når du lægger 20 kr. for en kølig vand i supermarkedet, men det løber hurtigt op og sætter faktisk et lille mærke i pengepungen. 
Ved at have en fast drikkedunk, som altid ligger klar i tasken, kan du sparer de 20 kr. og dermed optjene lidt ekstra lommepenge. Selvfølgelig koster drikkedunken lidt til at starte med, men på den lange bane vil det være en investering, som giver et enormt godt afkast. Vi vil faktisk sige, at det er en investeringsmulighed, som du skal dele med alle dine venner. 

Det er en win-win situation med en fast vandflaske

Ikke nok med at du reducerer plastforbruget og sparer penge, så giver det også lidt selvtillid og et smil på læben, hver gang du hiver din faste vanddunk frem. Din drikkedunk bliver en påmindelse om, at du aktivt gør noget for miljøet og dig selv. Og så skader det selvfølgelig ikke, at du kan få drikkedunke i en masse fede designs. 
Derfor siger vi: Gør det til en vane at have din personlige drikkedunk med i tasken. Du gør dig selv og miljøet en tjeneste. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce