Connery

Drømmekvinden – fantasi eller virkelighed?

- Vi kender hende alle sammen, drømmekvinden. Men findes hun i virkeligheden, findes ”den eneste ene” derude et eller andet sted! – og ved man hvornår man har fundet hende?

Drømmekvinden – fantasi eller virkelighed?
Selv en drengerøv kan have sine svage øjeblikke. Tidspunkter hvor tankerne flyver og man lader sig rive med. Pludselig er hun der igen, hende alle vi drengerøve kender. Hende der af og til popper op i tankerne og snurrer rundt i hovedet på en. Uanset hvad man gør, forsvinder hun ikke, hun sidder fast i ens tankespind i en sen nattetime, man er ved at blive skør. Men der er intet at stille op, drømmekvinden har gjort sin entré og man kan kun læne sig tilbage og lade tankerne flyve frit - endnu engang!

Hun er der, så virkelig man nærmest kan dufte hendes bølgende hår, den veldrejede figur ses som en skygge i nattens tågedis, de varme flirtende og funklende øjne, hendes mund der smiler til en, på den der helt rigtige måde. Hun gør en helt ør i hovedet og man må opgive, at tænke så meget som én eneste klar tanke i dette øjeblik.

Alle har vi mødt hende eller vil komme til det på et tidspunkt. Nogle kender hende fra virkelighedens hverdag, andre kun fra drømme! Nogen kan sætte ansigt på hende - endda navn, mens andre kun ser et sløret ansigt som ikke kan genkendes.

Men alle må vi overgive os når drømmekvinden har sneget sig ind i tankerne. Men hvad gør man så, når nu man har en kæreste, eller måske er nået lidt længere i livet og er blevet gift og har børn.

Hvad med hende, der ligger der ved siden af i sengen - er hun drømmekvinden, den eneste ene?

Hvordan er man sikker, og hvad gør man, hvis der stadig sniger sig noget andet ind i tankerne ud på de små nattetimer?

Er man gået på kompromis med ens idealer og krav om den perfekte kvinde, eller er det bare fantasien der spiller en et puds? - Er det fordi drømmekvinden i virkeligheden slet ikke findes, hun dukker bare op af og til i ens sene tanker, for at forvirre, pirre og forsøde ens drømmetilstand!

Drømmekvinde, vi ved hvem du er - og du ved hvem vi er, nogen af os HAR fundet dig, andre jager stadig rundt efter dig.
For nogen HAR du gjort drømme til virkelighed, mens andre stadig drømmer. For nogen af os vil du altid og for evigt blot forblive en drøm, enten fordi vi ikke kan få dig eller har modet til at forfølge dig.

Men én ting er sikkert, du findes altid i vores tanker, vi gemmer dig et sted helt bagerst i hjerte og sind, du vil altid være med os, for nogen dog kun som det du i virkeligheden er, nemlig vores drømmekvinde...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce