Connery

Drømmedestinationer og inspiration: Ferie for Alle bød velkommen til rejsefeber-ramte gæster

Et storslået indblik i, hvad der trender på rejsefronten.

I weekenden blev ferie-elskerens messe, Ferie for Alle, afholdt i Messecenter Herning, hvor folk fra nær og fjern hiver en eller flere dage ud af kalenderen for at opleve, hvad verden kan byde på af oplevelser i både ind- og udland.

Vi tog et smut forbi messen for at se, hvad det hele gik ud på - hvis du ikke har været forbi Ferie For Alle endnu, så kan vi lige give dig de vigtigste elementer, så du kan sætte kryds i kalenderen til næste år!

ANNONCE

En verden af oplevelser

Messecenter Herning er det mest oplagte sted at afholde en messe som denne, og det kan også bryste sig af at være Skandinaviens største rejsemesse. Det er et kæmpe område med forskellige haller og sektioner, som for alvor giver mulighed for fordybelse i forskellige rejseaspekter - og så er hvert segment delt op i overskuelige sektioner, hvor man kan dykke ned i alt fra charter-ferie til camping-oplevelser. Og sidstnævnte er et stort, stort fokus til messen.

Campister i flertal

En stor del af messen er dedikeret til det ældre segment, som søger deres eventyr på campingferie og autocamper-eventyr. Det er flere haller, som er fokuseret omkring camping all around med fokus på gear, steder og oplevelser på landevejen. Mens flere af hallerne kombinerer eksempelvis Danmark under et tag, så har camping flere hele haller med niche-segmenter - så der er virkelig kærlighed at hente fra en specifik målgruppe!

Safari-sæson

Selvom der er noget på programmet for enhver smag, så har messen hvert år et tema indenfor relseoplevelser, som de sætter ekstra meget spot på - og i 2023 var det safari. Det er en rejseform, der stadigvæk lokker kunder til med de storslåede områder, varme klima og mulighed for at se dyr, vi ikke er vant til i Danmark. Alt fra jagten på The Big Five til at se det naturlige habitat hos en række fugle og insekter, som man normalt kun ser i Vores Planet. Temaet blev i år fornemt fremvist med en stor sektion af hallen dedikeret til udstoppede dyr og safarieeventyr, hvor man kunne fordybe sig i forskellige landes udbud af skræddersyede pakkeoplevelser såvel som et indblik i safarikulturen.

Inspiration og en god handel

Foruden det store primære fokus - som jo er inspiration og nysgerrighed omkring din næste ferie - så kan man også udnytte messen til flere ting. Med mindre der er for mange mennesker på det daværende tidspunkt, så kan du nemt lige få en af folkene ved standeren til at give dig enten et prisoverslag eller en pakkeløsning til netop den destination, du går og drømmer om - og dermed skippe et møde med bureauet i fremtiden og få dine svar til messen. Derudover er der også en lang række stande i hallen, som kører konkurrence på både rejser, gavekort og andet lir, som gør, at du måske kan være heldig at komme hjem med en del af kagen til dit næste store rejse-eventyr!

Ind- og udland

Langt størstedelen af rejsedestinationer rundt i verden er repræsenteret til messen, hvor man kan fordybe sig i alt fra helt specifikke locations såsom Maldiverne - eller måske bare gå i krig med at udtænke sin rejseplan i Nordamerika eller Thailand. Der er også sat meget plads og kærlighed af til det danske landskab, hvor man blandt andet kan komme på udflugt i alt fra feriehytter i Thyborøn til gastronomiske eventyr på Solskinsøen Bornholm.

Hjemmets ferie

Der er også tydeligt mere fokus på ‘hjemmeferie’ - men på den måde, at man sagtens kan få et afbræk fra hverdagen hjemme hos sig selv. Det sker eksempelvis med fokus på vildmarksbade og saunaer, som blev fremvist i stor stil.

Overordnet set er Ferie for Alle et feriemekka for alle, der enten trænger til at drømme sig væk til varmere solstrøg eller bare vil have nogle faktuelle eller inspirationsmæssige aspekter på plads, inden billetten til årets drømmerejse skal i hus. Du kan læse mere om Ferie for Alle lige her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt