Connery

Drengene bag 'de perfekte' bukser indtager Århus

Forretningen udvider.

Selvom mange vælger at benytte sig af online-handel oplever de tre garvede iværksættere bag Shaping New Tomorrow Kasper Ulrich, Christoffer Bach og Christian Aachmann også en stor interesse fra forbruger der gerne vil have mulighed for, at kunne mærke deres produkter i virkeligheden og søge sparring.

Budskabet fra forbrugerne er dog ikke gået de unge iværksætteres næse forbi, da de nu satser på en fysisk butik i Århus.

”Selv om vi i bund og grund er født online, er vores fysiske butikker vigtige for os. Det gælder både i forhold til salget og for at forstå kunderne og udvikle vores produkter. Den feedback, vi får i butikkerne, er guld værd” fortæller Christoffer Bak.

ANNONCE
 Drengene bag 'de perfekte' bukser indtager Århus

I kølvandet på den store interesse, har den succesfulde og hurtigt voksende herretøjs-brand Shaping New Tomorrow nu valgt at udvide forretningen og åbner snart sin tredje fysiske butik i Århus med centraladresse på Store Torv 6.

Jagten på dygtige og servicemindede medarbejdere til den nye butik er allerede sat ind. 

Det betyder at SNT lige nu søger tre fuldtids- og fire deltidsmedarbejdere til den nye butik i Århus, som åbner dørene op i starten af maj. 

Har du eller kender du én, som har mod på at prøve kræfter af hos én af de hurtigst voksende succeser i tøjbranchen herhjemme i mange år, så skal man skynde sig at ansøge nu. 

Stifterne af Shaping New Tomorrow blev for alvor landskendt da de præsenterede deres idé i tv-programmet Løvens Hule 2018-udgaven. 

Her endte de med at team up med andre iværksættere og Just Eat-stifter Jesper Buch, som valgte at investere i brandet.

Hvis ikke du kan vente til åbningen, findes webshoppen det hele startede med stadig. . 

ANNONCE
 Drengene bag 'de perfekte' bukser indtager Århus
Del

Seneste nyt

Annonce