Connery

Drengen med den lange næse: Der udkommer to Pinocchio-film i år

Disney har netop smidt traileren til live-action filmatiseringen af deres klassiske tegnefilm

I 2022 kommer der ikke blot en, men hele to stjernespækkede Pinocchio-film. 

Den første film har været ventet, siden Netflix i 2020 annoncerede Guillermo Del Toros stop-motion Pinocchio-film, med et stjerne voice-cast bestående af David Bradley, Ron Perlman, Cate Blanchett, Tilda Swinton, Christoph Waltz og ikke mindst Ewan McGregor - som Jesper Fårekylling. 

Men nu har Disney annonceret, at deres egen klassiske Pinocchio-tegnefilm, er blevet genskabt som live-action - med streaming-premiere på Disney+ Day, der falder den 8. september 2022.

ANNONCE
Pinocchio - Teaser Trailer

Instruktøren bag Disneys live-action Pinocchio er prisbelønnede Robert Zemeckis, der blandt andet står bag Tilbage til Fremtiden, Forrest Gump og Cast Away - og han tager sin største stjerne med sig i den nye film: Tom Hanks som Gepetto.

Selve plottet kommer formentlig ikke som en overraskelse for nogen: En snittemand snitter den dreng, som han inderligt ville ønske han kunne få - og ønsker sig.. på et stjerneskud... at han kunne få en levende søn. Wupti, fætter langnæse er født. 

Disneys nye Pinocchio er ligesom førnævnte film også ret så stjernepakket, foruden Tom Hanks, er Luke Evans, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco og Joseph Gordon-Levitt på plakaten. 

Det helt fine ved to Pinocchio-film på samme år, er at vi får et Jesper stand-0ff: Hvem fårekyller bedst - Gordon-Levitt eller Ewan McGregor? 

Pinocchio udkommer på streamingtjenesten Disney+ den 8. september 2022

ANNONCE
Pinocchio - Drengen med den lange næse: Der udkommer to Pinocchio-film i år Pinocchio
Del

Seneste nyt