Connery

Drake slår streamingrekorder med det nye udspil 'More Life'

Det er ikke et album, det er en playlist!

Spotify og Apple Musics toplister eksploderede med Drake-tracks over weekenden, da Drake smed 'More Life' på gaden. 

More Life figurerer som et album, men er ifølge kunstneren selv bedre tjent med at blive kaldt en playlist. Grunden til at han selv holder sig fra betegnelsen album, skal vist findes i den meget adspredte variation i tracklisten, der er mere end svær, bare at skære over en enkelt kam. De 22 tracks, byder på mere end bare Drake, og blandt andet 'Glow' virker mere som et Kanye West nummer fra svundne tider - hvilket ikke er en dum ting. Der er også besøg af grimerappers fra den anden side af atlanten i både Skepta og Giggs, og så har singleudspillet 'Fake Love' også hjemme på denne liste. 

Nå, men lad os tale lidt om rekorder. 

Først blev listen udgivet på Apple Musiv, hvor den i løbet af 24 timer blev streamet 89.9 millioner gange. Herefter ramte den Spotify, hvor brugerbasen kvitterede med 61.3 millioner streams i løbet af det første døgn. Dertil kommer rekorden som den mest streamede kunstner på et enkelt døgn - det skete søndag den 19. marts med 76,4 millioner streams. Nok til at vælte Ed Sheeran af pinden!

’More Life’ udkommer fysisk indenfor de næste par uger, men der er endnu ikke kommet nogen officiel udgivelsesdato

Endnu engang har Drake bevist, at han er lidt af en hitmager - hans seneste playliste, som rapperen selv kalder det, blev udgivet lørdag omkring midnat dansk tid – og alene på streaminggiganten Apple Music, blev ’More Life’ streamet 89,9 millioner gange indenfor 24 timer. På Spotify, der er den mest populære streamingtjeneste herhjemme, har Drake således også sat ny rekord med 61,3 millioner streams det første døgn og som den mest streamede artist på en enkelt dag søndag den 19. marts med 76,4 millioner streams. Rekorden på Spotify betyder dermed også at Drake vælter en anden aldeles populær sanger af pinden – nemlig Ed Sheeran, der holdt rekorden inden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce