Connery

Drake giver den gas i ghettoen med Blocboy JB

ANNONCE

Hvis man jævnligt lytter til rapmusik er man klar over, at al musik ikke er skabt lige. 
Der er eftertænksom rap (Kendrick Lamar), så er der også rap hvor folk mumler (Migos) og sidst men ikke mindst rap med tosser fra ghettoen (de fleste af rapperne med 'Lil' i deres navn).

Sidstnævnte slags musik er ofte akkompagneret af musikvideoer optaget i en ghetto, hvor rapperen er omgivet af masser af sure mænd med våben rettet mod kameramanden. Måske nogle stoffer, måske nogle fælge - helt klart nogle mænd med grills og store bundter penge.
Drake og BlocBoy JBs nye video til sangen 'Look Alive' er ikke spor anderledes.

BlocBoy JB er ikke velkendt i vores egne, men i sin hjemstavn i Memphis, Tennessee er han godt på vej til at blive den næste.
Rapperen udgiver sin sang via Drakes OVO Sound-pladeselskab og lægger op til et større samarbejde mellem de to.
Vi er lige kommet ind i 2018 og Drake er allerede godt i gang med at markere sig med singlerne 'God's Plan' og 'Diplomatic Immunity'.

God's Plan har endda formået at slå Taylor Swift af tronen, da sangen har slået Spotifys rekord for flest afspilninger på en dag. Taylor Swift var den tidligere rekordindehaver med sangen 'Look What You Made Me Do'.
Foruden Spotifys rekord har God's Plan ifølge Zane Lowe også formået at slå Apple Musics en-dags-streaming-rekord med 14 millioner afspilninger.

ANNONCE

Et opslag delt af champagnepapi (@champagnepapi) den

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dinko Juric Dinko Juric

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt