Connery

Dragonflight bliver World of Warcrafts 9. expansion

Se den imponerende afsløringsfilm her

Blizzard Entertainment har nu løftet sløret for den kommende installation af MMORPG'et World of Warcraft - den nye expansion der netop er annonceret har fået navnet Dragonflight. 

Dragonflight overtager efter Shadowlands, og lader spillere udforske de mytiske Dragon Isles, hvor spiluniversets drager siges at stamme fra. 

ANNONCE
WoW: Dragonflight Cinematic

Dragerne har gennem tiden haft en helt central rolle i Warcraft-historien, og den nye udvidelse dykker helt ned i de mange mysterier, der omgærder de vilde væsener. 

Blizzard har i forbindelse med annonceringen ikke givet en fast lanceringsdato for den nye udvidelse, men fokuserede i stedet på spillets features:

ANNONCE
Dragonflight features
  • Nyt kontinent: Dragon Isles er et helt nyt kontinent, der består af zonerne Waking Shores, Ohn'ahran Plauns, Azure Span og Tahldraszus. 
  • Nyt level cap: Spillerens levelcap hæves til 70.
  • Ny race: Dracthyr Evoker er WoWs første kombination af race og klasse, Dracthyren kan både fremstå i menneske- eller drageform og er tilgængelig for både Alliance og Horde, mens rollerne udlægges som enten healer eller ranged dps. 
  • Nyt talent-system: World of Warcrafts talentsystem får en komplet gennemrenovering, der skulle give 'flavourful talent choices at every level'.
ANNONCE

Dragonflight introducerer også nye måder at flyve på, ligesom professioner opdateres. 

Blizzard annoncerede i samme også omgang det næste naturlige skridt for World of Warcraft: Classic, nemlig Wrath of the Lich King Classic

Dragonflight afsløring
Del

Seneste nyt