Connery

Dr. Strange har en lækker ursamling!

#watchporn

Marvel er ret gode til at lave opsigtsvækkende product placement i deres film. Og seneste skud på stammen Dr. Strange er ingen undtagelse. 

Stephen Strange der starter ud som en gudsbenådet kirurg, er øjensynligt ganske velhavende. Ud over den potensforlængende Lamborghini Huracan, ejer karakteren nemlig også en lækker penthouselejlighed, og en imponerende ursamling. I en af filmens indledende scener, ser vi Strange trække en skuffe ud af sit solide skrivebord - for at afsløre en watchwinder-skuffe, der er beboet af en lang række lækre urstykker. Jeg var i biografen med min bror - og i øjeblikket skuffen blev åbnet, kiggede vi på hinanden som i: Yeah, that's right bro. 

ANNONCE
Dr. Strange har en lækker ursamling!

Ud fra hvad der kan spottes i traileren og på stills fra filmen, er følgende ure blevet identificeret: Rolex Daytona, JLC Reverso Tribute, Tag Heuer Monaco - og så er der uret han vælger at bære gennem resten af filmen: Et Jaeger LeColutre Master Ultra Thin Perpetual:

ANNONCE
Jaeger LeCoultre - Dr. Strange har en lækker ursamling! Jaeger LeCoultre

Jaeger-uret er en 2013 model, der fra ny koster i omegnen af 20.000 dollars (135.000 kr) - Men som pt. kan anskafes for knap 15.000 dollars (100.000 kr).

Uret der har en diameter på 39 mm er lavet i rustfrit stål, med en rem i alligatorskind. Det er kun 9.2 mm dybt, og passer derfor meget godt til dit fineste jakkesæt. 

Se mere til uret på Jaeger LeColutres hjemmeside. Go fetch. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt