Connery

Doutzen Kroes lancerer nyt lingeri - og står selv model

Lidt inspiration til kærestens julegave, måske?

Doutzen Kroes er royalty indenfor undertøjsmodeller, og vi har fulgt hendes karriere med stor fornøjelse, siden hun tilbage i 2004 brød igennem som Angel. Victoria's Secret. 

Den hollandske supermodel var længe en del af holdet for Victoria's, men efter hun i 2014 blev mor til sit første barn, har hun fokuseret mere på egne projekter. 

I løbet af det seneste år, har hun arbejdet med lingeri-brandet Hunkemöller, og det har affødt et par samarbejdskollektioner. Og nu er hun klar med endnu en kollektion, der hedder Doutzen Stories' Black Magic. Hvor hun selvfølgelig selv står model, i kampagnematerialet. 

Se den kreative fremstilling i galleriet herover. 

Om kollektionen skriver Hunkemöller:

"Doutzen's Stories kollektionen, ved navn Black Magic, er mere forførende end nogensinde. Faux-læder, fløjl, laser-cut broderier og blonder i flere nuancer giver en ekstra feminin og sexet dimension. Den kvindelige krop er endnu mere smuk understreget af blondernes mønsterspil. "

Og hvis du pludselig føler en stor trang, til at udstyre din bedre halvdel med nyt lingeri, kan du finde det på Hunkemöllers hjemmeside, og nej drenge: Det er ikke sponsoreret det her. Vi er bare rigtig glade for Doutzen. 

ANNONCE
Doutzen - Doutzen Kroes lancerer nyt lingeri - og står selv model Doutzen
Del

Seneste nyt

Annonce