Connery

Dos & Don'ts: Xperia Z Tablet

Jeg har fået den nye Xperia Z tablet ind til test, hvilket resulterer i nogle underlige scenarier.

Ja, her den anden dag dukkede posten op med den nye Sony Xperia Z tablet. Når man skal teste sådan noget er man nød til at prøve de forskellige features, og det har jeg blandt andet gjort i nogle af kammeraternes nærvær: Det har afhøstet nogle undrende kommentarer.
Inspireret af dette har jeg derfor valgt at opliste hvad man bør gøre og hvad man ikke bør gøre når man bruger en tablet. (Det er selvfølgelig kun vejledende guidelines; gør hvad du vil på din egen bekostning.)
Følgende er fuldstændig subjektive antagelser og IKKE en produkttest, flere ting er gældende for alle tablets. Read and learn.
ANNONCE
#BLURREDLINES - Dos & Don'ts: Xperia Z Tablet #BLURREDLINES
Medieafspilning

Don't:
Hør musik på den. Slet ikke i bussen eller toget! Skån dig selv og andre for at høre musik direkte fra din tablets højtalere, dine ører fortjener bedre. Skaf dig en Bluetooth eller Airplay speaker med DLNA, først, og først når du har gjort det må du nyde musik fra din tablet, indtil da er den okay at researche musikvideoer på... Hvilket bringer mig til

Do:
Se film og youtube når du er i bad! (Okay det her er nok meget specifikt for Xperia Z tablet og andre maskiner der er vand- og støvtætte!) Men hey, hvorfor ikke nyde en god musikvideo når du alligevel er inde for at få vasket en hård dags arbejde af? Billedet til højre viser et tænkt eksempel med Blurred Lines musikvideoen under bruseren. Jaaa! det er nemlig den med Emily Ratajkowski!
ANNONCE
Dos & Don'ts: Xperia Z Tablet
Kommunikation

Don't:
Yay, en tablet med simkort. Så kan jeg jo bruge den som en forvokset smartphone (som om de ikke var store nok i forvejen. Du må under ingen omstændigheder bruge en tablet som en telefon, tage den op til øret og snakke. Aldrig. Det er ikke smart brug af ny teknologi. Medmindre du er 3 gange så stor som en normal mand - Så må du godt, send et billede dit freakshow.

Do:
Maskinen jeg har fået fingre på har både Wi-fi, 3G og LTE, hvilket betyder jeg kan smide et sim-kort i den. Det gør skype rigtig brugbart til tabletten, der selvfølgelig har frontkamera der er udemærket til videosamtaler, eller normale stemmeopkald. Det virker fint, også uden headset, og det ser ikke specielt suspekt ud, medmindre du har gang i noget suspekt.
ANNONCE
Bare nej. - Dos & Don'ts: Xperia Z Tablet Bare nej.
Kamera

Don't:
Kameraet i en tablet er sjældent så godt som i din smartphone. Hvorfor? Så du ikke bliver fristet til at bruge din tablet som kamera! Det er som at skyde gråspurve med kanoner, hvis kanonen skød med slatne vandballoner. 
Den er for stor og uhåndterlig, billederne blive med stor sandsynlighed grimmere. Og DU bliver grimmere når du gør det. 

Do:
Jamen hvad skal jeg så bruge kameraet til? Følgende scenarie udspiller sig: Din kæreste er godt træt af at du bruger tid med din tablet istedet for hende. Men det har du luret, da hun udfører følgende eksperiment; for at teste din opmærksomhed begynder hun at tage tøjet af, alt mens du tilsyneladende er helt væk i din tablet. *KLIK* nu råber du "I got you on tape!"
Denne og andre nødsituationer hvor du ikke lige har andet kamera ved hånden, er godtaget.
ANNONCE
2 minutter før remote kaos... - Dos & Don'ts: Xperia Z Tablet 2 minutter før remote kaos...
Fjernstyring - Z-tabletten har en integreret app der kan kopierer alle din fjernbetjeninger. og en indbygget infrarød sender.

Do(n't):
Control ALL the units! - Man fristes til at smutte en tur i elgiganten og researche hvor mange forskellige tv der er på tv-væggen, for derefter at gå hjem og programmere en makro, der går ind og browser Redtube på ALLE smart-TVerne og slukker alle de øvrige! Jeg har ikke gjort det, jeg siger heller ikke du skal gøre det. Jeg siger bare det kunne være sjovt.

Do:
Kontroller alle elektroniske enheder hjemme ved dig selv! Det er virkelig sweet at kunne styre det hele fra en maskine, det er også derfor universalfjernbetjeninger var rigtig populære en overgang. Tjek videoen nedenfor for at se hvordan det virker.
ANNONCE
Hvad er der ellers af ting der er helt crazy at bruge en tablet til?
Del

Seneste nyt

Annonce