Connery

Don't Worry, He Won't Get Far on Foot [Anmeldelse]

Oscarværdig præstation fra Joaquin Phoenix

3 ud af 6 stjerner
Don't Worry, He Won't Get Far on Foot - Trailer
Scanbox - Don't Worry, He Won't Get Far on Foot [Anmeldelse] Scanbox

Step by Step, Ooh Baby

Før John Callahan (Joaquin Phoenix) blev en anerkendt satiretegner, var han et alkoholiseret, traumatiseret, bittert adoptivbarn, uden noget mål med livet. En bilulykke, der efterlader John lam fra hoften og ned efter bliver imidlertid vendepunktet for ham og da han møder Donnie Green (Jonah Hill) og bliver en del af hans 'Anonyme Alkoholikere'-gruppe begynder hans liv at ændre sig. John må trække sig selv op fra afgrundens rand med et 12-trins program, for at komme ud af sit misbrug. Det er en lang og sej rejse, der tvinger John til at bekæmpe dæmoner, han ikke en gang selv ved at han har.

ANNONCE
Scanbox - Don't Worry, He Won't Get Far on Foot [Anmeldelse] Scanbox

Drawing the line

Undervejs på rejsen opdager John sit sande kald; Satiretegner. Han har et skarpt øje og en kulsort komisk streg. Bevæbnet med en kuglepen og papir observerer han dermed verdenen på sin helt unikke og ikke altid lige politisk korrekte måde, til lige dele glæde og harme blandt læserne.

ANNONCE
Scanbox - Don't Worry, He Won't Get Far on Foot [Anmeldelse] Scanbox

Based on a True Story

Filmen er baseret på en sand historie og oprindeligt var det Robin Williams, der købte rettighederne til bogen tilbage i 90’erne og kontaktede Gus Van Sant, der havde instrueret ham til en Oscar i Good Will Hunting. Desværre døde Williams i 2014 og projektet blev skrinlagt indtil Van Sant kontaktede Joaquin Phoenix, vis bror River, Van Sant havde arbejdet sammen med på My Own Private Idaho.

ANNONCE
Scanbox - Don't Worry, He Won't Get Far on Foot [Anmeldelse] Scanbox

Raquel Welch’s snatch (’nuf said…)

Desværre er Don't Worry, He Won't Get Far on Foot en underlig rodet film. Det er tydeligt at den søger efter at virke oprigtig og dybsindig og Joaquin Phoenix spiller da også røven ud af bukserne, men filmen som helhed føles desværre ret flad, langtrukken og uvedkommende. Man kan dog håbe at Oscar-akademiet anerkender Joaquin Phoenix fremragende præstation ved prisuddelingen til næste år.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 0%

Teknisk information:

Original titel: Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

Land: USA, 2018

Instruktør: Gus Van Sant

Medv.: Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara, Jack Black, Tony Greenhand, Beth Ditto, Mark Webber, Ronnie Adrian, Kim Gordon og Udo Kier

Genre: Biografi/Komedie/Drama

Billedformat: 1.85:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 114 min

Dansk bio premiere: 9. august 2018

Distributør: Scanbox

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce